Ekonomi

Selçuk Geçer’den saatiyle birlikte kötü haber: “Doları olanlara geçmiş olsun”

Doları olanlara bir kötü haber de Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer’den geldi. Geçer, yaptığı açıklamada büyük çöküşün başladığını duyurdu. İşte yeni bir sistemin devreye gireceğini duyuran Geçer’in kulis bilgileri son dakika gelişmeleri…

Published

on

Elinde doları olanlar dikkat. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer’den çok önemli uyarılar geldi. Dolar sahipleri için kara haber verildi. Yeni bir sistem devreye alınıyor dolarda büyük çöküş başlayacak. Dolar sahipleri karalar bağlayacak. Çünkü bir anda dibe vuracak nokta ekonomik Selçuk Geçer’den Dolar kuru ile ilgili çok önemli son dakika uyarıları geldi. Kulis bilgilerini paylaşan Selçuk geçer, dolar sahipleri için tehlike çanlarının çaldığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın Haziran ayı faiz kararı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da önemini açıklamalar geldi. Merkez Bankası 27 ay sonra faiz artışına giderken dolar kurunda fiyatların da hızlı yükselmesi dikkat çekti. Her geçen gün TL değer kaybediyor Dolar kuru ise yükselmeye devam ediyor. Bundan sonra doların akıbetinin ne olacağı vatandaşlar tarafından da merakla Takip ediliyor. Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü ekonomik Selçuk Geçer’den de dolar kuruna ilişkin yeni açıklamalar geldi. Selçuk geçer, dolar sahiplerini uyardı. Çünkü hükümet yeni bir sistemi devreye alıyor. Dolar kuru son dakika gelişmeleri ve Selçuk geçer dolar yorumları haberimizde…

Selçuk Geçer: “Doları olana geçmiş olsun”

DÖVİZ HESAPLARINA VERGİ GELİYOR

Ünlü Ekonomist Selçuk geçer dolar kuruna ilişkin yeni yorumlarda bulundu. Dolar sahiplerine uyaran Ekonomist, bankada döviz hesabı bulunanlar için ek verginin Yolda olduğunu söyledi. Ancak hükümetin bunu yapmasının büyük bir hata olacağını da sözlerine ekleyen Selçuk geçer, vatandaşların tek sefere mahsus o ödemeyi yapacağını sonrasında ise dövizini bankadan alacağını dile getirdi.

Selçuk geçer açıklamasında şöyle konuştu:

“Bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelecek diyorlar. Vergi gelebilir arkadaşlar. Daha önce de böyle bir takım hatalar yapıldı. Bu hatayı yaptığınız an itibariyle kayıt dışını artırırsınız. Millet parasını bankadan çeker. Bir kereye mahsus o vergiyi öder, parasını yastık altına götürür ve ondan sonra piyasa ile banka arasındaki makas açılmaya başlar.

DOLAR VE EURO DAHA DA ARTACAK

Ek vergi gelmesi durumunda Kapalıçarşı’da dövizin pahalı olacağını bankalarda ise ucuz olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk geçer, bankaların bu durumda döviz bulabilmek için daha yüksek teklifler vereceğini dile getirdi. Bankalar ve Piyasalar arasında Bu durumun makasın açılmasına da sebep olacağını belirten Ekonomist, böyle bir şey yapmaktan kaçınılması gerektiğini savundu.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Trending

Exit mobile version