Connect with us

Kadınları etkileme yolları

kadınların duygusal yapıları erkeklere göre çok karmaşık ve bir o kadar da anlaşılmaz olabiliyor. bu yazımızda kadınların dikkatini çekecek, ruh dünyalarına hitap edecek fikirleri bulabileceksiniz.

Published

on

Kadınları etkileme yolları bir çok erkeğin zannettiği gibi bir roket bilimi değildir. Hatta bir kişi bu konuya bir bilim adamı gibi çok aşırı kafayı takarsa bu konuda başarısızlığa uğraması daha muhtemeldir.

İyi ki siz bilim adamı değilsiniz. Kadınları etkileme hakkında bilinmesi gereken 13 garantili yöntem ve strateji şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum:

Kadınları Etkileme Yolları — Özgüven Önemlidir

Güzel bir kadını etkileme için özgüven kesinlikle önemli bir artı. Gerçek şu ki kadınlar dış görünüşünüze bakarak hakkınızda fikir edinir.
Vücut diliniz, ses tonunuz, yürüyüşünüz, giyim tarzınız ve uyumunuz, bunlar kadınlara önemli ipuçları sunarlar sizin hakkınızda. Ve gerçek, kalıcı çekicilik bunlarda saklıdır. Özgüveninizi ve özdeğerinizi her zaman belli edin ve bunu eğlenceli bir şekilde yapın.

Mesela bir kız sizden hoşlandığını söylerse “Bende seni 10 yıldır seviyorum” benzeri bir şey demeyin, bu bütün gizeminizi kaybetmenize ve zayıf görünmenize neden olur sadece. Biraz zoru oynayın. Bir daha ki sefere böyle bir durumla karşılaştığınızda “Biliyorum” deyin hafifçe gülümseyerek. Farkı göreceksiniz.

Bunlar karakterinizin bir parçasıdır ve bunların dışında da karakterimize katabileceğimiz kendimizde geliştirebileceğimiz bir sürü şey var aslında.

Ve işte bunlara önem vermeye başladığımızda insanları kendimize mıknatıs gibi çekmeye başlıyoruz.

Yakışıklı olmakta önemli ama bütün bu saydıklarım arasında son sıradadır. Ricci’ nin dediği gibi; kadınların umurunda olan tek şey senin KARAKTERİNDİR.

Ve güzel haberse yakışıklılık ya da zengin olmanın aksine, karakter hemen, şu anda geliştirmeye başlayabileceğimiz bir şey.

Kadınları Etkileme Yolları 2 — Özdeğer Konusu da Çok Önemli

Biz erkekler kadınları etkileme istediğimizde, karşımızdaki kızı bir melek, bir prenses, kendimizden bir üst ligde görmeye meyilliyiz. Ve bu tamamen özdeğerle ilgili bir konu.

Bir kızı bizden daha değerli kılan şey ne acaba?

Bunu kendine gerçekten soran fazla erkek olmadığını biliyorum.

Kadınların kadınsı gücü ne kadar değerliyse, erkeğin de erkeksiliği o derece önemlidir. Sadece bunu yansıtabilmeyi bilmeliyiz.

Şu an öyle hissetmeseniz bile, dışarı çıktığınızda dik durarak yürümeye, biraz daha gülümsemeye ve daha sosyal olmaya başlayın. Mesela günde en az yarım saat kalabalık yerlerde yürümeyi alışkanlık haline getiren. Bu sizin sosyal entegrasyonunuzu sağlayacak.

Bu şekilde zamanla alışıp sosyal gücümüzün farkına kolayca varabiliriz. Kadınları etkileme yolları bu ayrıntılarda saklı.

Kadınları Etkileme Yolları 3 — Çekicilik Nedir?

Kadınları etkileme yolları denince en az değer verilen (ama belki de en önem vermemiz gereken) kelime çekicilik kelimesidir.

Bu kelimenin değerini bilmememizin nedeni neredeyse her gün bu kelimeyi duymamızdır.

Ancak gerçekten derin anlamını keşfeden çok az insan vardır. Ve kadınları etkilemenin yolları konusunda başarılı olan her erkek, bilerek ya da bilmeyerek erkeksi çekiciliği tam olarak yansıtmayı biliyor.

Genel inanışın tersine çekicilik kelimesinin anlamı, bir kadını şımartmak, bir kadını hediyelere, iltifatlara boğmak değildir, bu saydıklarım sadece ne kadar çaresiz biri olduğumuzu gösterir karşımızdaki kadına.

Bunun yerine rahatlamayı, olaylara espirili bir şekilde yaklaşmayı ve hayatınızı ilginç aktivitelerle çekici hale getirmeyi deneyin ve farkı kendi gözlerinizle görün.

Kadınları Etkileme Yolları 4 — İltifatları Doğru Kullanın

Sanırım hepimiz bize iltifat edilmesinden hoşlanırız. Ve iltifatların kadınlar üzerinde daha büyük etkisi olduğunu da bilmeyen yoktur.

Ancak bir çok erkeğin tam olarak anlayamadığı şey şu: Biz erkekler zor durumlarda mantığımıza başvururuz. Ve mantık der ki, bir şey işe yarıyorsa, daha fazlası daha çok işe yarar.

Ama kadınları etkilemek konusunda hiç bir şey mantıklı değildir neredeyse.

Ya da en azından dolaylı yoldan mantıklıdır, şöyle ki: Çok fazla iltifat bizi ona muhtaçmışız gibi gösterir. Bizi kolay elde edilebilir hale getirir, ve bu çekiciliği öldüren şeylerden biri.

Doğru yerde, doğru zaman da yapılan doğru bir iltifatsa bir büyülü bir an yaratır.

Yani her gün çok güzelsin, çok güzel gözlerin var vs. gibi şeyleri tekrarlamak yerine hafta da bir “çok anlamlı bakıyorsun” gibi derin bir iltifat, kadınları etkileme yolları arasında en güzel, ve en etkili yöntemlerden biridir.

Kadınları Etkileme Yolları 5 — Gizem

Kadınlar gizemli erkeklere bayılır. Gerçekten çekici bir erkek, günün sonunda bir kızın onunla nasıl daha fazla görüşmek istemesini sağlayabileceğini bilir.

İlk buluşmanızda kendiniz hakkında her şeyi anlatmayın, bırakın zamanla o keşfetsin gerçekten yetenekli, iyi yönlerinizi.

Amacınız onunla her görüşmeniz de hakkınızda bir yeni şey keşfetmesini sağlamak olsun. Bu bir kızın sizi daha bir çok kez görmek istemesini sağlamanın yoludur.

Kadınları etkilemek için her erkeğin kendinde geliştirebileceği, karakterine katabileceği yüzlerce şey var. Bu konuda da çok önemli bir tavsiyem olacak.

Kadınları Etkileme Yolları 6 — Çekicilik Kanunlarını Uygulayın

Çekiciliğin evrensel kanunları vardır.

Bir çoğunu hiç duymamışızdır. Bir çoğunu da her gün duyarız ama derin anlamını bilmeyiz.

Mesela her gün duyduğumuz cümlelerden bir tanesi: Kaçan kovalanır, kovalanan kaçar.

Bunun derin anlamını düşünmediğimiz için genelde aynen uygularız. Ya sadece kaçarız, ya da sadece kovalarız.

Aslında bu kuralı keşfetmiş olanın suçu bu, biraz daha açıklayıcı olması gerekirdi. Sadece kaçan olmak bizi bir yere götürmez, eninde sonunda karşımızdaki insan bıkar çünkü.

Söz konusu kadınları etkilemek olunca, kadınların peşinden koşturmanın biz erkeklerin en çok yaptığı şey olduğunu biliyoruz. Ve bu daha da kötüsü bizi hüsrana uğratıyor sadece. Bu kural aslında şöyle olmalıydı ve eminim bu versiyonunu bir çoğunuz daha önce uygulamadı: İki adım ileri bir adım geri.

Kadınları etkilemenin yöntemleri arasında temel prensiplerden biri bu. Bir kediyle oynuyormuş gibi, ona ipi biraz uzatın sonra yakalamak istediğinde geri çekin. Sonra biraz daha uzatın ve yine çekin.

Sizin ilginiz ona verebileceğiniz en iyi şeylerden biridir. Asıl sorun bu ilgiyi nasıl kullandığınız sadece.

Kadınları Etkileme Yolları — Kızları Etkilemek 7 — Çekicilik Kadınlar da Nasıl İşler?

Çekicilik konusunda bilinmesi gereken en temel şey, çekiciliğin kadın da ve erkekte farklı işlediğidir.

Biz erkekler bir kadının güzel bir fiziğe sahip olması, onu çekici bulmamız için yeterlidir. Ve onunla bir ilişkiye başlamayı düşünebiliriz daha sonrasında.

Ama bir kadın bir erkeğin KALİTESİNİ çekici bulur önce. Elbette yakışıklılıkta iyi bir izlenim oluşturur şüphesiz, ama sadece yakışıklı olmak, bir kadının o erkekle bir ilişkiye başlamayı düşünmesini sağlayamaz.

Erkek vücut dilinde, ses tonunda, davranışlarında ve iletişiminde gerçek bir özgüven yansıttığı anda başlar çekicilik.

Bunlar erkeğin fiziksel özelliklerine bir perde koyacak kadar güçlü özelliklerdir onlar için.

Bunlar sadece başlangıç niteliğinde tavsiyeler. Daha fazlası benim bilgi birikimimi aşıyor. Kadınları etkileme yolları, önce çekiciliğin mentalitesini, mental oyunu öğrenmekle başlamalı. Çünkü bu konuda doğru bildiğimiz bir çok yanlış var.

Kızları Etkilemek 8- Kadınlar Ne İster?

Bu iki konuda uzmanlaşmak için öncelikle bu soruya cevap bulmalıyız. Çünkü bu, kadın erkek ilişkilerindeki belki de en temel sorudur.

Buna bir çok cevap bulunabilir belki, kimisi kadınlar para ister, kimisi yakışıklılık ister diye düşünebilir. Ancak bunların hepsi her an elimizden gidebilir ya da etkisi kaybolur zamanla. Ama biz var olduğumuz sürece asla kaybolmayacak bir şey var: Karakterimiz.

Belki de yapabileceğimiz en iyi yatırım karakterimizi geliştirmektir. Peki bunu nasıl yapabiliriz? Sonraki maddelerde bunu açıklıyoruz.

Kızları Etkilemek 9- Özgüven Neden Önemli

Özgüven, insanlık var olduğu müddetçe önemini koruyan bir kavram. Herkes özgüvenin kadınların ilgisini anında çektiğini, çekiciliğin kaynağı olduğunu bilir ama bu konuda neler yapabileceğini bilemez.

Kadınlar konusundaki özgüvenimizi geliştirmek için öncelikle bunun bir yeti olduğunu görmemiz gerek. Sosyal yeti dediğimiz bu kavram, insanlarla olan iletişimimizde ne kadar rahat ve kolaylıkla davrandığımız anlamına gelir.

Sosyal yetimizi geliştirmenin en iyi yolu da iyi bir eğitim + tecrübe kazanmaktır. (Her konu da böyle değil midir?)

Kızları Etkilemek 10- Gözlerinin İçine Bakın (Dik dik değil)

Kadınları etkileme yolları arasında en bilindik şeydir belki. Ama çok az erkek bunu doğru yapar. Sıkça karşılaştığım hatalar kızın gözüne bakıp sonra kaçırmak (bunu bende yapardım) ya da tam tersi gözü hiç kaçırmadan kıza dik dik bakmaktır.

Burada izlememiz gereken %80-%20 kuralı var. Hoşlandığınız kızla konuşurken, sohbet ederken konuşmanızın %80 inde gözlerine %20 sinde de başka bir yere bakmalısınız. (Başka yerden kastım, sağa veya sola, göğüslere değil) Ve bu şekilde başka yere bakarak devam edip sonrasında tekrar kıza dönerek konuşmanıza devam edin.

Bu şekilde ilgisini koruyabilir ve aynı zamanda özgüveninizi gösterebilirsiniz. Bu uzman konuşmacıların kullandığı bir taktik. Kızları etkilemek için de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kızları Etkilemek 11- Sesinizi Kullanın

Bir kızı etkilemek için en önemli enstrümanımız sesimizdir. Aslında kadınların şiirlerden etkilenmelerinin nedeni, şiirlerde yazanlardan çok şairin yumuşak ve hisli sesidir. Buna benzer şekilde, sakin ama özgüvenli bir ses tonu kızları etkileme yolları arasında en önemlilerindendir.

Burada ses alıştırmaları öğrenmeniz, hatta ses bozukluklarınız varsa en kısa zamanda gidermeniz büyük önem taşıyor. Bu konuda elinizden geleni yapın. Ödülü büyük olacak çünkü.

Kızları Etkilemek 12- Sizi Çekici Bulduğunu Nasıl Anlarsınız

Kadınları etkilemek konusunda yapabileceğimiz çok şey var. Ama söylediklerimizi ve yaptıklarımızı kısacası karakterimizi çekici bulup bulmadığını nasıl anlarız? Kızın vücut dilinden.

Vücut dilimizi kontrol edemeyiz. Ve hakkımızda bir çok şeyi ele verir vücut dilimiz. Örneğin bir kız senden hoşlanmadım diyor ama aynı anda da gülümsüyorsa, bu sadece şaka yaptığını gösterir.

Ya da sizinle konuşurken saçıyla oynuyorsa bu da bir çekicilik göstergesi. Size kendini göstermeye çalıştığının bir ifadesi bu.

Kızları Etkilemek 13- Gerçek Bir Uzman Her Şeyi Değiştirebilir

Bazı olaylar ve kişiler insanın hayatını değiştirir. Ben 22 yaşıma kadar sadece 2–3 kızla flört etmiş biriydim. Kadınlar konusunda bir şey bildiğim yoktu, merakımda yoktu. Bunun öğrenilecek bir yanı olmadığını düşünüyordum.

Çok yanılmışım ve yıllarımı içten içe üzülerek, içime kapanık bir şekilde geçirmişim. Halbuki bu konuda yapabileceğimiz yüzlerce şey var.

Kadınları etkileme yolları, kızları etkilemek üzerine yazımızı okudunuz.

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Gündem

Altında 900 liralık deprem: Büyük felaket geliyor

Published

on

Gram altında anormal yükseliş durdurulamıyor. Hükümetin faiz kararlarının da pek etkisinin olmadığı altın piyasasının geleceğini Necmettin Batırel yorumladı. Son dönemde alıcılı ve dalgalı bir seyir izleyen gram altın için şaşırtan tahmin bu kez hükümete yakın isim Necmettin Batırel‘den geldi.

Necmettin Batırelgram altın fiyatlarının yakında uçuşa geçeceğini söyledi.

İşte Necmettin Batırel’in o altın tahmini:

Dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi BlackRock‘un iştiraki iShares, spot Bitcoin ETF çıkarmak için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC‘e) başvuru yapması sonrası Bitcoin hızlı ralli yaşamıştı. Şirket Bitcoin‘in değerine endeksli hisse senedi gibi alınıp satılan araç çıkarmak istemişti. SEC, bir sürprize imza atarak ilk kaldıraçlı Bitcon ETF‘ye onay verdi. Yani vadeli satışlara izin verildi, peşin satışlara değil. Bu yüzden 31 bin 400 dolara yükselen Bitcoin‘in değeri 30 bin 400 dolara düştü. Teknik analize göre 30 bin 700 üzerinde tutunamazsa 29 bin 350 ardından 28 bin 200 dolar desteklerine dönecek. Son 12 ayda fiyatı yüzde 43,28 artan Bitcoin’in hızlı yükselişinden sonra kar satışlarıyla düzeltme yapması kaçınılmaz. Kripto paralardaki yoğunlaşma altının Haziran ayında sert düşüşüne yolaçtı. 1910 dolarla dip yapan ONS yaşanan son gelişmeler üzerine yeni haftaya 1928 dolarla başladı.

Uluslararası Finans Enstitüsüne göre ilk çeyrek sonunda küresel borçlar 305 trilyon dolarla rekor düzeye ulaşmış durumda. Hane halkı borçları 57.6; kamu borçları 85.7; banka borçları 69.8; finans dışı şirket borçları 91.9 trilyon dolar oldu. Şiddetli borç krizi doları ve altını güçlendirecek. Düşük küresel ekonomik büyüme, yüksek faiz oranları, önemli borç yükleri ve yüksek enflasyon krizi tetikleyecek. Dolar ve altın sistem tehdit altına girdikçe ve yeni bir para sistemi önerildiğinde değerini katlayacak.. Onsun uzun vadede önce 5 bin ardından 8 bin dolara yükseleceği tahminleri yapılıyor. Hisse senetlerinden kaçış hızlandıkça yani piyasalar eridikçe altının onsu 2023 Ekim ayına kadar 3 bin dolara ulaşacak diyenler var.. Hisse senedi piyasaları 1982’de başlayan 41 yıllık boğa hareketinin sonuna yaklaştı. ABD merkez bankası 2022 Haziran ayında yüzde 9,1 ile zirveye ulaşan yüksek enflasyonu durdurmak amacıyla faiz oranlarını 500 baz puan artırdı. Ama yüksek faiz ekonomik büyümeyi sekteye uğrattı, işsizlik artıyor İmalat sektörü endeksi Haziran’da 46.3 ile hayal kırıklığı meydana getirdi.

Continue Reading

Gündem

Renault çıldırdı! 310 bin liraya Clio satıyorlar: Hemde Türkiye’de

Published

on

Son dönemde Türkiye’de otomobil fiyatlarının normalin üzerinde seyrettiği inkar edilemez bir gerçek. Bu durumu normale çevirmek için hükümet tarafından bazı hamleler yapıldı. Fakat şimdiye kadar istenilen sonuç alınabilmiş değil, Renault, yeni hamlesiyle pazardaki tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Bilindiği üzere Renault küresel bir marka. Dolayısıyla sadece Avrupa değil, Asya’daki rekabete de ayak uydurması gerekiyor. Bunun için de ortalamanın üzerinde olan fiyatları biraz daha aşağılara çekmeleri gerekiyor. Nitekim bunu da yeni Clio versiyonuyla yapacaklar.

Hali hazırda Renault Clio, Türkiye’de de olduğu üzere en ucuz binek HB otomobillerden biri. Nitekim bu durum pek çok ülkede aynı şekilde diyebiliriz. Lakin özellikle Asya pazarında Clio’dan çok daha ucuz olan otomobiller var.

Bilindiği üzere Çin, ucuz otomobil üretme konusunda bir dünya markası. Bu otomobillerin Türkiye ya da Avrupa’da çok fazla görülmemesinin temel nedeni ise Çin ve Hindistan’daki yoğun talep. Zaten bu iki ülkede 2.5 milyara yakın insan yaşıyor. Dolayısıyla bu talebi karşılamak çok da kolay değil.

Continue Reading

Ekonomi

Borsada en çok kazandıran hisseler

Borsa, seçimden sonra ciddi bir artış gördü. Yurt dışı yatırımcının ağırlığı artarken yerli yatırımcının da gözü kulağı borsada en çok kazandıran hisseler gibi bilgilerde… Peki borsada en çok hangi hisse kazandırdı? Borsa 100 en çok kazandıran hisseler neler?

Published

on

Borsa İstanbul 100 endeksi bu hafta boyunca 6.400 bandındaki dirence takıldı. Hareketli bir seyir izleyen BIST100 endeksinde günlük hacim 90 milyar TL’yi bulu. Haftanın son iş gününde ise en çok yükselen sektör sigorta oldu. Ardından gıda, holding, teknoloji ve metal ürünleri yer aldı. Bankalar ise kısmi bir düşüş gördü. Yatırımcıların gözünde ise merak edilen konu en çok kazandıran hisseler oldu.

BIST100 en çok yükselen hisseler neler?
BIST100 en çok yükselen hisseler neler?

Peki Borsada en çok kazandıran hisseler neler? İşte BİST 100 en çok kazandıran hisseler:

BRYAT
TUKAS
BIOEN
ASUZU
DOAS
Bu hisseler arasında BRYAT ve TUKAS tavan fiyatından işlem gördü.

BIST 100’de bugün en çok düşen hisseler ise;

CANTE
ALFAS
PENTA
YKBNK
VAKBN

Continue Reading

Kaçırmayın

Gündem9 ay ago

Altında 900 liralık deprem: Büyük felaket geliyor

Gram altında anormal yükseliş durdurulamıyor. Hükümetin faiz kararlarının da pek etkisinin olmadığı altın piyasasının geleceğini Necmettin Batırel yorumladı. Son dönemde...

Gündem9 ay ago

Renault çıldırdı! 310 bin liraya Clio satıyorlar: Hemde Türkiye’de

Son dönemde Türkiye’de otomobil fiyatlarının normalin üzerinde seyrettiği inkar edilemez bir gerçek. Bu durumu normale çevirmek için hükümet tarafından bazı...

Gündem10 ay ago

Yaz aylarının kabusuna doğal çözüm! Sivrisineklere veda edin…

Birçok insan, sivrisinekleri uzak tutmak için çeşitli yöntemler denemiştir. Sinek kovucu spreyler, elektrikli sinek öldürücüler veya sineklikler gibi çözümler etkili...

Gündem10 ay ago

‘Tek eşli erkek kendini kontrol ettirsin’ Müslüman Alimler Birliği üyesinden şok sözler

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi ve Türkiye temsilcisi Abdullah Yolcu, sosyal medyada tepki toplayan sözleriyle gündeme geldi.

Gündem10 ay ago

Tarikat kursunda ahırda kendini asmıştı! O Fahri imam serbest kaldı

Şanlıurfa'da yaşanan olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonucunda gözaltına alınan 'fahri imam', ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şanlıurfa'da yaşayan 12 yaşındaki...

Gündem1 sene ago

270 Bin liraya sıfır otomobil! Yanlış okumadınız: İkinci el fiyatından bile ucuz

Türkiye’de ikinci el otomobil fiyatları bile milyon rakamları görmüşken, Çinli dev giriş seviyesindeki otomobiller ile Türkiye'ye giriyor.

Gündem1 sene ago

Hemen banka hesabınızı kontrol edin! Bakanlık açıkladı:2.7 milyar lira hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu....

Gündem1 sene ago

“Petrolde ciddi sıkıntılar yaşanabilir” Dünya piyasalarını tedirgin eden açıklama: Benzin ve Motorine yeni zamlar mı geliyor?

Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanı, bazı ülkelerin üretim ve yatırımla mücadele etmesi nedeniyle 2024'te küresel piyasalar için petrol arzının talepten...

Gündem1 sene ago

Selçuk Geçer: Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın

Daha çok dolar hakkında yaptığı tahminlerle gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü...

Trending