İsmail Küçükkaya’dan moderatörlük için iki şart

Didem Arslan Yılmaz’ın, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’na ortak yayın çağrısı yapmasının ardından geçtiğimiz saatlerde açıklanan ve moderatörlük görevi yapması istenen İsmail Küçükkaya iki şart öne sürdüğünü söyledi

Published

on

Didem Arslan Yılmaz, özel bir televizyonda yaptığı programda konuk ettiği Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak bir yayın teklifi yapmış, Yıldırım ise önce çekingen davranıp aradan birkaç gün geçmesinden sonra teklifi kabul etmişti. Moderatörlük için Uğur Dündar’ın işaret edilmesi ve ardından Dündar’ın bu teklifi geri çevirmesinden sonra İsmail Küçükkaya’nın moderatörlük yapacağı açıklanmıştı. Küçükkaya, Fatih Portakal’a yaptığı açıklamada bu görevin kendisine gurur verdiğini belirtti.

KÜÇÜKKAYA’NIN İKİ ŞARTI

Küçükkaya aynı zamanda Portakal’a şöyle konuştu: ” Bana bu teklif geldiğinde iki şartım olacak dedim. İki adayın da benim bu programı sunmamı istemesi ve iki partinin de benim için onay vermesi. Bu şartlar gerçekleşirse o zaman görevi kabul ederim dedim.”

Yalova mutlu son
Çorum mutlu son
Yozgat mutlu son
Antalya mutlu son

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version