Sultangazi’de temizlik işçisine baltalı saldırı
Sultangazi’de belediye temizlik işçisi, hurdacının baltalı saldırısına uğradı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Sultangazi Belediyesi temizlik işçisi Umut Salgın ve mesai arkadaşları çöp toplama aracıyla 50. Yıl Mahallesi’ne geldi. Bir sokakta çöp konteynerlerinin yanında hurda arabasını parçalayan kişiyi gören Salgın, çevreyi kirlettiği için uyarıda bulundu. İkili arasında tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmaya hurdacının bir arkadaşı da katıldı. Hurdacı ve arkadaşı temizlik işçilerine saldırdı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle Umut Salgın, çöp konteynerlerini kamyonunun içerisine yerleştirmek için arkasını döndü. Bu esnada ismi öğrenilemeyen hurdacı, elindeki baltanın tersiyle Salgın’ın beline vurdu. Yere yığılan Umut Salgın, acı içinde kıvrandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 38 yaşındaki Umut Salgın’a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Salgın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaçan iki saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
TEMİZLİK İŞÇİSİ SALGIN, O ANLARI ANLATTI
Olay anını anlatan temizlik işçisi Umut Salgın, “Olay yerine geldiğimizde el arabasını kırıyordu. Çöp konteynerlerini kamyona takamıyorduk. Kendisine parçaladığı arabayı az kenara çekmesini ve etrafı kirlettiğini söyledim. Zaten sarhoşlardı. Bana ‘Sen kimsin? Vergini, maaşını benden alıyorsun’ dedi. Ben de ‘dayı zaten parçalıyorsun hem etrafı kirletiyorsun, hem de konteyneri kamyona takamıyoruz’ diye uyardım. Ben arkamı döndüm baltayla vurdu bana. Vurduktan sonra kaçmış” dedi.
“BİZE, ‘SİZİN VERGİNİZİ BİZ VERİYORUZ’ DEDİ”
Bir başka temizlik işçisi de “Arkadaşımıza arkasından baltayla vurdu, kaçtı gitti. İki kişilerdi. Diğeri de bıçak çekti. Birinin elinde balta vardı. Diğeri de yerde olan bıçağı aldı” diyerek olayı anlattı.
About Post Author
Gündem
Narin’in köyü Tavşantepe imamı hakkında flaş gelişme
Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada köyün imamı R.K. gözaltına alınmış, telefonundan müstehcen görüntüler çıktığı öne sürülmüştü. Diyanet, İmam R.K.’yı açığa aldı.
Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan isimler arasında olan Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R.K. da vardı. İmam R.K. jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.
SORUŞTURMA AÇILMIŞTI
Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R. K. ile ilgili sosyal medyada ve basında yer alan iddialara ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığınca idarî soruşturma açıldı. İmam R.K’nin incelenmek üzere el koyulan telefonundan kendisinin de dahil olduğu çok sayıda cinsel içerikli video ve yazışmanın çıktığı öne sürüldü.
Narin’in katledildiği Tavşantepe köyü imamının sorgusunda yöneltilen “Telefonunuzda pek çok porno video var, videolardan birinde sizin de olduğunuz bir grup seks videosu var” sorusuna “Evli bir çiftle tanıştık, daha sonra Diyarbakır’a geldiler, birlikte olduk” yanıtını verdiği iddia edilmişti.
AÇIĞA ALINDI
tv100 canlı yayınında Devrim Tosunoğlu, Diyanet’in İmam R.K.’yı açığa aldığı bilgisini verdi. tv100 muhabiri Canan Altıntaş da Tosunoğlu’nu teyit etti.
About Post Author
Gündem
Devlet hastanesinde dehşet: Sapık doktor hastasını dakikalarca taciz etti
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yer alan Suruç Devlet Hastanesi’nde görevli Dahiliye doktoru H.F.V, muayene için gelen 25 yaşındaki kadın hasta L.İ’yi taciz etti. Bunun üzerine kadın, hastaneye kontrol için ikinci kez gittiğinde ise o anları gizli kamerayla kaydetti. Kan donduran anlar ardından genç kadın, elindeki görüntülerle birlikte polise giderek şikayetçi olurken doktor hakkında da soruşturma başlatıldı.
Suruç Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Suruç Devlet Hastanesinde görevli Uzman Tabip H.F.V. hakkında Hastane Hasta Hakları Birimi ve Suruç Cumhuriyet Başsavcılığına cinsel taciz iddiaları ile ilgili yapılan şikayet neticesinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belirtilen personel hakkında adli işlem başlatılarak gözaltı kararı verilmiş, ayrıca Kaymakamlığımız tarafından görevden uzaklaştırılmış ve Valiliğimizden idari soruşturma başlatılması talep edilmiştir” denildi.
Gözaltına alınan doktor H.F.V tutuklanarak cezaevine gönderildi.
About Post Author
Ekonomi
B sınıfı ehliyet sahiplerine kötü haber
Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren yeni düzenlemelerin detayları belli oldu. Özellikle yaşlı sürücülerin trafikte oluşturduğu riskleri azaltmayı hedefleyen yeni kararlar, yol güvenliğini artırmak amacıyla hayata geçiriliyor. Ehliyet düzenlemelerinde yapılacak bu önemli değişiklikler, özellikle B sınıfı ehliyet sahiplerini etkileyecek.
Yeni düzenlemeler kapsamında, belirli bir yaşın üzerindeki sürücülerin araç kullanmalarını sınırlandırmak için sağlık kontrolleri ve sürüş yeterlilik testleri getiriliyor. Refleks, görme ve işitme yeteneklerinin yanı sıra genel sağlık durumunu değerlendiren bu testlerin, yaş sınırının 65 ile 70 yaş arasında olacağı tahmin ediliyor. Ancak, henüz net bir açıklama yapılmış değil.
Ticari taşımacılık yapan sürücüler için de yeni bir düzenleme söz konusu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ticari kara yolu taşımacılığı yapan sürücüler için yaş sınırını 2024 yılı sonuna kadar uzattı. Daha önce belirlenen 66 yaş sınırı, geçici olarak 69’a çıkarılmıştı ve bu geçici düzenleme 2024 sonuna kadar geçerli olacak.
Alınan bu yeni kararlarla birlikte, trafik kazalarının azaltılması ve genel yol güvenliğinin artırılması amaçlanıyor. Ancak yaşlı sürücüler için getirilen bu düzenlemeler endişe yaratabilir. Uzmanlar, yaş sınırının aşamalı olarak uygulanması ve etkilenen sürücülere alternatif ulaşım çözümleri sunulmasını öneriyor.
About Post Author
-
Genel5 yıl ago
En etkileyici kız tavlama sözleri
-
5 yıl ago
Fetullah Gülen öldü mü?
-
5 yıl ago
Genelkurmay arşivinden Çanakkale
-
5 yıl ago
Bu köye kapısı olan asma köprüden giriliyor
-
Spor2 yıl ago
Galatasaray’ın yıldızı Torreira’nın, Devrim Özkan’a aşkını ilan ettiği paylaşım olay oldu
-
Magazin2 yıl ago
Konya’daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci’den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum
-
Politika2 yıl ago
Cumhurbaşkanı adaylık ücreti netleşti: Aday olabilmek için milyoner olmak gerekiyor
-
İstanbul Haberleri4 yıl ago
İstanbul’da Seyir Halinde Bir Araç Kontrolünü Kaybederek Reklam Panosuna Çarptı! Araç 2’ye Bölündü 1 Ölü!
You must be logged in to post a comment Login