Erdoğan’ın oyuna getirildiğini düşünüyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, birinci yılını dolduran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirerek “Erdoğan’ın oyuna getirildiğini düşünüyorum” dedi.

Published

on

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirerek “Erdoğan’ın yakın çevresi ve ortağı tarafından oyuna getirildiğini düşünüyorum. ” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Meral Akşener’in konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde;

YENİ SİSTEME ELEŞTİRİ

  1. yılını dolduran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hedef alan Akşener, “Allah aşkına, şu anda sapır sapır dökülen uyduruk sisteme Türkiye neden geçti? Ben sayın Erdoğan’ın bir kez daha fena halde tufaya getirildiğini düşünüyorum. Erdoğan’ı kimler nasıl ikna etti anlamakta zorlanıyorum. Erdoğan’ın yakın çevresi ve ortağı tarafından oyuna getirildiğini düşünüyorum. Sayın Erdoğan’a soruyorum. Yapılan her yanlış icraatın sorumlusu değil misiniz? AK Parti ile milletin arasına zengin, şımarık yöneticiler girdi. Bunlar şahsi tercihleriniz, ama bizi ilgilendiren kısmı milletimize verdiği zarar. Siz her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz, zararı milletimiz ödüyor. Millet fırsat eşitliği ve hakça bölüşme istiyor, siz beş müteahhite veriyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version