GENÇ KADINI EVE KİLİTLEYİP TECAVÜZ EDEN SAPIĞI MESAJLARI ELEVERDİ

İstanbul’da, bir spor kulübünde çalışan maç analiz uzmanı, sosyal medyadan tanıştığı genç kadını eve kilitleyerek cinsel saldırıda bulundu. Sapığın, genç kadına attığı mesajlar delil kabul edilerek “nitelikli cinsel saldırı suçlarından” tutuklanmasına karar verildi.

Published

on

İstanbul’da, bir spor kulübünde çalışan maç analiz uzmanı internet üzerinden tanıştığı genç kadının birliktelik teklifini reddetmesi üzerine genç kadın ile zorla birlikte oldu. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, genç kadına zorla cinsel saldırıda bulunan şahısın attığı mesajlar delil kabul edilerek “nitelikli cinsel saldırı suçlarından” tutuklanmasına karar verdi.

Sabah’ta yer alan habere göre olay 30 Haziran’da yaşandı. A.K., sosyal medyada tanıştığı Beyza A. (28) ile Taksim’de bir mekanda buluştu. İkili sonra A.K.’nin evine gitti. İddiaya göre A.K., genç kadınla birliktelik yaşamak istedi. Beyza A., teklifi reddedip evden çıkmak isteyince A.K., kapıyı kilitleyip genç kadınla zorla birlikte oldu.

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI
Sabah evden çıkan Beyza A., A.K.’ya, “Beni istemediğim bir birlikteliğe zorladın. Hem de döverek ve hapsederek” şeklinde mesaj attı. A.K. ise mesaja, “Geçmedik mi bunu” şeklinde yanıt verdi. Kadının şikayeti üzerine A.K. gözaltına alındı.

TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ
İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, mesajları delil kabul edip, A.K.’nın ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve nitelikli cinsel saldırı suçlarından’ tutuklanmasına karar verdi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version