HAYATININ BAHARINDA KATLEDİLDİ!

Şanlıurfa’da bir kafede çalışırken maganda kurşununun başına isabet etmesiyle yaralanan 17 yaşındaki genç, 9 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Published

on

Şanlıurfa’da çalıştığı kafede, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan Muhammed Emir Bozanoğlu (17), 9 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI
30 Haziran’da meydana gelen olayda, Atatürk Bulvarı’ndaki kafede çalışan Muhammed Emir Bozanoğlu’nun başına nereden geldiği henüz belirlenmeyen kurşun isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Bozanoğlu, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

9 GÜNLÜK HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
İlk müdahalesi yapılan Bozanoğlu, hayati tehlikesi olduğu için yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 9 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesini veren Muhammed Emir, bu sabah doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölümüyle yakınlarını üzen Bozanoğlu’nun cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi.

Maganda kurşunuyla hayatını kaybeden gencin ailesi, oğullarının ölümüne neden olan kişinin bulunmasını isterken, ekipler olayın failinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

___________________________________________________________

Biz yeni bir haber sitesiyiz. Hiçbir kurum kişi tarafından destek görmüyor ya da hükümet havuzu içine girmiyoruz. Gerçekleri haber vermek için yola çıktık. Bizleri desteklemek cesur yayıncılığımıza katkıda bulunmak isterseniz sitemizin kısayolunu ekranınıza kaydedin. kolayca ulaşmak için.

Bu haberi okuduğunuz sayfanın sağ üstündeki 3 yatay çizgiye tıklayın ve ana ekrana ekle tıklayın bu kadar. sonra özgür haberleri keyifle okuyun.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version