YAKALAMA KARARI ÇIKTI VE KAÇTI!

Melih Gökçek’İn sahibi olduğu Beyaz TVde yayınlanan bir programda Boşnaklar için söylediği ‘iğrenç’ sözler nedeniyle yargılandığı davada hakkında yakalama kararı çıkarılan Rasim Ozan Kütahyalı mahkemeye verilen adreslerinde bulunamadı. Mahkeme, yakalama emrinin infazının beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Published

on

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Rasim Ozan Kütahyalı, adreslerinde bulunamıyor..

Hakkında yakalama kararı bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara yönelik sarf ettiği çirkin sözler nedeniyle yargılandığı davanın duruşmasına bir kez daha katılmadı. Daha önce de farklı gerekçelerle duruşmalara katılmayan Rasim Ozan Kütahyalı’yı polis de bulamadı.

MÜŞTEKİLER DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

Bir televizyon kanalındaki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ederek hakkında, “Halkın bir kesimini sosyal, sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Rasim Ozan Kütahyalı’nın yargılamasına devam edildi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde 5. celsesi yapılan duruşmaya sanık Rasim Ozan Kütahyalı katılmadı. Müşteki Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı avukatları katıldı.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version