Son dakika! Dünya bu vahşeti konuşuyor

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşanan ve korku filmi senaryolarını aratmayan olay, şu sıralar ülke gündeminin en çok konuşulanları arasında ilk sırada yer ediniyor. Edinilen son dakika bilgisine göre, Fransız prodüktör Laureline Garcia-Bertaux ile oyunculuk yaparak yaşamını sürdüren Rus Kirill Belorusov, 2009 yılında tanışarak aşk yaşamaya başladı. Çiftin ilişkisi 2017 yılına kadar sallantılı bir şekilde devam etti. Daha sonra, kız arkadaşı Laureline’den borç alan Belorusov, bunu bir türlü geri ödeyemedi ve çeşitli yalanlar öne sürdü. Tekrar tekrar borç problemi ile karşı karşıya kalan Belorusov, sevgilisine korkunç bir plan kurdu! İşte, son dakika haberinin detayları…

Published

on

İngiltere’nin başkenti Londra’dan gelen ve ajanslar tarafından son dakika olarak duyurulan habere ilişkin tüyler ürpertiyor. Edinilen bilgiye göre, 34 yaşındaki Fransız prodüktör Laureline Garcia-Bertaux ile 21 yaşındaki Rus Kirill Belorusov, 2009 yılında ilişki yaşamaya başladı. Çiftin ilişkileri 2017 yılına kadar oldukça sallantılı bir şekilde ilerledi. Belorusov, kız arkadaşının kiloları ile zaman zaman dalga geçerken 34 yaşındaki Laureline bundan rahatsızlık duyuyordu.

BORÇ ALDIĞI SEVGİLİSİNE ÖYLE BİR PLAN KURDU Kİ… ÜLKE BUNU KONUŞUYOR


Maddi sıkıntı içerisine giren Belorusov, kız arkadaşından borç para istedi ve uzun süre bunu geri ödemedi. Her seferinde parasını geri alamayan Laureline, çeşitli bahaneleri duymak zorunda kaldı. Son çare olarak Belorusov, her satırı korku filmlerini anlatan bir plan kurdu.

İşte, son dakika haberinin detayları;

Korku filmlerini aratmayan korkunç olay, İngiltere’nin başkenti Londra’da meydana geldi.

Fransız prodüktör Laureline Garcia-Bertaux ile Rus Kirill Belorusov, 2009 yılında tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı.

Çiftin ilişkisi 2017 yılına kadar bir dargın bir barışık devam etti. Laureline Garcia-Bertaux’nun yakın çevresine anlattıklarına göre Kiril, tembel biriydi, pasaklıydı ve genç kadını kilosuyla ilgili iğneleyici sözler ediyordu.

Maddi sıkıntıları olan Kirill, sevgilisinden yüklü bir miktarda borç aldı ancak bu parayı söz verdiği gibi geri ödemedi.

34 yaşındaki Laureline de iş konusunda problemler yaşıyordu ve Kirill’e verdiği parayı bir süre sonra geri istedi.

21 yaşındaki adam, parayı geri vermemek için çeşitli bahaneler uydurdu. Hatta kanser olduğunu bile söyledi.

Çift aralarındaki bir türlü çözemedikleri sorunlar nedeniyle ayrılık kararı aldı. Ancak Laureline, parasını istemeye devam etti.

Genç kadın geçen yılın kadım ayında o kadar zor zamanlar geçirdi ki, Kirill’e borcunu ödemesi için yalvaran mesajlar attı.

Laureline, mesajlardan birinde “Bu ay kiramı bile zor ödeyebildim. Kendime ve köpeklerime yiyecek bir şeyler almak için param bile yok” dedi.

Dublör olarak çalışan Kirill Belorusov, kendi yaşantısının da hiç kolay olmadığını, hasta olduğunu, aldığı kuvvetli ilaçlar nedeniyle çalışamadığını ileri sürdü.

Daha sonra Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux’yu kandırarak ona yardım edeceğine inandırdı. Borcunu ödeyeceğini söyledi ve taşınmaya hazırlanan genç kadına uygun bir ev bulduğunu iddia etti.

Buluştuklarında Laureline Garcia-Bertaux’yu boğarak öldüren katil zanlısı, kadının çıplak vücudunu bahçeye çiçeklerin arasına gömdü.

Sonra da o ülkeden ayrılırken, herkesi kadının sağ olduğuna inandırmak adına, kadının telefonundan kendisine ve arkadaşlarına mesajlar attı.

Merajlarda Kirill’in kendisine önce 10 bin sonra da 7 bin sterlin verdiğini iddia etti.

Kirill Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux’nun cansız çıplak bedeni bulunduktan sonra tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Belorusov, cinayeti inkar ediyor. Cinayeti önceden planlayan soğukkanlı katilin yargılanması sürüyor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version