Yeni ve kolay ek iş fırsatları! Hem maaşlı çalışın hem ek işinizi yapın

Günümüz dünyasında tek işle kolay kolay ev geçindirilmiyor. Buna mukabil evimizde eksikler oluyor ve ailemizde sorunlar başgösteriyor. Bunun önüne geçmek için Maaşlı çalıştığımız işe zarar vermeden ek işler araştırmaya başlıyoruz. Bu makalemizde işte bu yapabileceğimiz ek işleri gözden geçireceğiz

Published

on

İNTERNET PAZARLAMACILIĞI

Pazarlamacılık derken bu bildiğimiz parfüm deterjan falan değil gerçekten pazarlamadan sözediyorum. Örneğin LETGO ya da sahibinden gibi bir platformda hesaplar açarak kolay erişebileceğiniz ve müşteriniz siparişi verince hemen kargolayabileceğiniz ürünler satışa sunun. Sattığınız ürün, fiyatı ve verdiğiniz güvene bağlı olarak bu iş size maaşınız kadar belki dahada fazlası gelir sağlayabilir.

BLOG KURUP ADSENSE REKLAMLARI ALMAK

Blog kurmak aslında çok kolay bir şey. Önce bir GMAIL hesabı açın ardından BLOGGER.COM‘a üye olun özgün içerikler üretin bunu yeteri kadar çoğalttıktan sonra ADSENSE üyeliği başvurusunda bulunun. ADSENSE‘ye başvurmadan önce mutlaka içeriğinizin yeterli olduğundan emin olun 50-100 içerikle başvurmayın reddedilirsiniz. Onay geldikten sonra ortalama 2-3 ay içerisinde hesabınıza para akmaya başlayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı yayınladığınız içerikler tamamen özgün size ait olmalı bu sayede organik erişiminiz çok yüksek olabilir. Buna ilaveten sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımlar yaparak erişimi çok daha iyi yerlere getirebilirsiniz.

YENİ BİR GELİR KAPISI: TÜTÜN SARMAK

Sevgili hükümetimizin cansiperane gayretleri ile dünyanın en pahalı sigarasını içmekteyiz (gurur kaynağımız). E tabi dar gelirli asgari ücretle çalışan bir insan 15 Liraya hergün sigara alıp içemez hale gelmiştir haliyle. Bu durumda ortaya TÜTÜNCÜ esnafı ortaya çıktı ve bu tütüncü esnafı kendisi tütün sarmaya yetişemez. Makaronlar ayrı tütün ayrı geldiği için tütün makarona el makinası ile sarılması gerekiyor. Genelde tütüncüler çevre komşu ailelerin evlerine iş vererek bu açığı kapatmaya çalışır. Sizde çevrenizdeki bir tütüncüye giderek tütün sarmak istediğinizi söyleyin genelde verirler. Ayda ortalama 1000 TL ek gelir elde edebilirsiniz.

SOSYAL MEDYADA AKTİFSENİZ BUNU DEĞERLENDİRİN

Sosyal medya hesaplarınız yeterli etkişelimi alıyorsa hatta gruplarınız varsa bunlara reklam alabilirsiniz. Gülüp geçmeyin buna oldukça iyi rakamlar veren yatırımcılar var.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version