Kız Tavlama Teknikleri, Kadınları Etkileme Yolları, Mükemmel Etkileme Taktikleri

Kadınların dilinden anlamak ve onları etkilemek ayır bir sanattır. Peki erkekler bu konuda nasıl davranmalı ve kadınları etkilemek için nasıl bir yol izlemeli. Bu yazımızda bunları değerlendireceğiz.

Published

on

Kadın ya da kız seçimi nasıl olmalı?

Kadınlar bildikleri tanıdıkları insanlarla sohbet kurmaya daha çok meyillidir. Tanıdıkları insanlarla güvende hissederler. Öncelik çevrenizdeki tanıdığınız bayanlar olmalı.

Çevreden edindiğiniz bilgiler çok önemli

Hoşlandığınız bayanın çevresinden, arkadaşlarından ve mümkünse ailesinden bilgiler almak gerekir. Nelerden hoşlanır, nerelere gider, yoğun vakit ayırdığı şeyler nelerdir, dikkatlice öğrenilmelidir.

Aynı koktada buluşabilmek için ortak noktalarınızı bilin

Hoşlanılan kızla mümkün olduğu kadar ortak yanınız olması gerekir. Hiçbir ortak yanınız yoksa, boşuna uğraşmayın. Küçük olasılıkla da olsa kızı tavlasanız bile, ilerde sorunlar yaşayacağınız bir gerçektir.

Her platformda kendinizi bir adım öne çıkarın, O sizi farketsin

Edindiğiniz ön bilgileri kullanarak, hoşlanılan bayanın bulunduğu ortamlarda ona kendinizi göstermeniz ve bir göz aşinalığı oluşturmak gerekir. Ortamda direk gözlerinizi dikmeyin, kısa ve kaçamak bakışlarla onu izlediğinizi belli edin.

Tanışma faslı

Onunla ilk tanışmanız, içinde bulunulan duruma uygun planlanmış olmalı. İlk tanışmaya mutlaka bir rastlantı havası verilmelidir. Kalabalık toplantılarda tanışmak en doğru yoldur.

Sabır vazgeçilmez önceliktir

Tanışmanın ardından hemen açılmamak gerekir, bu çoğunlukla ters teper. Sabırlı bir şekilde, onunla zaman geçirecek şeyler yapmaya devam etmek gerekir. Tanışma gerçekleştikten sonra onunla aynı ortamlarda bulunup arkadaşlığınızı ilerletmeye çalışın ama çok sıkmadan.

Arkadaşlık, dostlık, kankacılık oynamayın

Onun özelini dinleyip, sırlarını paylaşmayın; yoksa statünüz dost ve kanka olmaktan öteye geçmez. İlişkiniz çok kontrollü olmalı, ona ilginizi belli edin ve diğer arkadaşlarınıza göre, ona daha özel davranın. Bu sevgili adayınızın dikkatini mutlaka çekecektir.

Çevrenizdeki insanları kullanın

Onunla olan ilişkinizde, arkadaşlarınızı hunharca kullanın. Onun yanında, sizin üstün özelliklerinizi anlatacak veya onun ağzını arayacak şekilde arkadaşlarınızı görevlendirin.

Çıkma teklif etmek aptalca bir tutum sakın yapmayın

“Benimle çıkar mısın?” şeklinde bir cümle sakın kurmayın. Onun gitmekten hoşlanacağı ve konuşulmaya müsait bir yer seçin ve “Bir şeyler yiyelim mi?” yada “İş çıkışı bir kahveye ne dersin?” şeklinde çıkma teklif edin.

Onunla konuşacağında önceden bazı sözleri prova et

Artık son hamleye geldiniz. Ondan hoşlandığınızı söyleyip, ilişkinizin startını vereceksiniz. Tüm çabanız, saçma bir iki kelime sonucunda heba olabilir. Öncesinde bolca prova edip, kelimelerinizi doğru şekilde ve onun hoşlanabileceği şekilde, dikkatlice belirleyin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version