Erdoğan partisine talimat verdi: Erken seçime hazır olun

Anketlerde yaşanan düşüş ve son gelişmeler Erdoğan’ın AKP’ye erken seçime hazırlık talimatı vermesine yol açtı. Peki erken seçim yapılacak mı?

Published

on

Cumhuriyet Gazetesi’nden Işık Kansu’nun yaptığı habere göre, anketlerde, toplumun eğilim olarak böylesine olağanüstü durumlarda var olan iktidara yöneldiği ve yapılan anketlerde AKP’nin oy oranının yükseldiği bunun üzerine, AKP kurmayları, bir erken seçimi kendi aralarında tartışmaya başlamaları Ankara’ya bomba gibi düştü. O günkü koşulları uygun bulan AKP yönetimi, ciddi olarak bir erken seçimi gündemine aldı.

PARTİYE TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da üzeri kapalı kimi konuşmalarında parti örgütüne her zaman hazırlıklı olmaya yönelik talimatlar verdiği bildirildi. Deva Partisi ise çok önemli bir değerlendirmeyi ortaya attı. İktidarın ekonomonin çok kötüye gitmesi,turizmde yaşanan büyük kayıplar, döviz girdisinin bu sene olmaması ve işten çıkarma yasağının sona ermesiyle bir çok yeni işsizin piyasaya negatif etkiler bırakması sonucunda elindeki kötü mirası, en yakın zamanda yapılacak bir erken seçim ile kendinden sonra gelene bırakmak için erken seçim yapılabilir değerlendirilmesi dikkat çekmeye başladı.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version