EMRE AKBABA’YA ŞOK! DARBE BEKLEMEDİĞİ YERDEN GELDİ

Galatasaray’da kupasız tamamlanacak olan sezonun ardından teknik direktör Fatih Terim olağanüstü kararlar almaya hazırlanıyor. Taşların yerinden oynayacağı sarı-kırmızılılarda, yıldız futbolcular birer birer gözden çıkartılıyor. Fatih Terim, Emre Akbaba ile ilgili de flaş bir karar aldı. İşte detaylar…

Published

on

Şampiyonluk hayallerini kaybeden Galatasaray, Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olarak 3. olma şansını da neredeyse kaybetti.

Ankaragücü maçı sonrası “Belki da yeniden onarmak için Rabbim bize bir mesaj veriyor. O mesajı iyi almalıyız. Bunu aklımdan geçiriyorum. Böyle bir durumda yeniden inşa edebiliriz” diyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in hayal kırıklığının sebepleri belli oldu.

Milliyet’in haberine göre, gelecek sezon yeniden inşa edilecek sarı-kırmızılı takımda deneyimli teknik adam 7 radikal karar aldı.

İşte o kararlar;

  1. SERİ SONU!
    Fildişi Sahilli futbolcu pas oyunundaki etkinliğine karşın defansif zaafları nedeniyle yeniden kiralanmayacak. 4 milyon euroyu bulan yüksek maliyeti de bu kararda etkili oldu.
  2. BELHANDA‘NIN KREDİSİ BİTTİ
    Faslı futbolcunun kalma şansı çok zor. Al Rayyan ve Al Duhail kulüplerinin transferi için çalışmada bulunduğu tecrübeli futbolcunun 1 sene sözleşmesinin kalması da alınan kararda etkili oldu. 5-7 milyon euro bonservis hedefleniyor.
  3. SARACCHI YETERSİZ
    Natagomo’nun yerine devre arasında transfer edilen Uruguaylı sol bek Saracchi yetersiz bulundu. Sol tarafa mutlaka transfer yapılacak.
  4. SEKIDIKA KİRALIK
    Devre arasında transfer edilen Nijeryalı futbolcu hazır bulunmadığı için kiraya verilecek.
  5. OKAN RİSKİ
    Muslera’nın yokluğunda şans bulan Okan Kocuk güven vermiyor. Bu nedenle mutlaka kaleci transferi yapılacak.
  6. AKBABA’NIN İLK 11’DEKİ YERİ ZOR!
    Emre, geçirdiği ağır sakatlığın izlerini üzerinden atabilmiş değil. Gelecek sezon kurgusunda 11’deki yeri zor görünüyor.
  7. YERLİ HAVUZU SINIRLI
    Selçuk İnan veda edecek. Geri kalan yerliler içinde Şener, Jimmy, Ahmet forma giyebilecek düzeyde görünmüyor. Ömer ve Taylan 11 için olmasa da sadece hamle oyuncusu olarak görülüyor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version