Whatsapp çöktü mü? 14 Temmuz 2020 Whatsapp sorunu – Whatsapp çöktü

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? 14 Temmuz 2020 Whatsapp sorunları. Sosyal medyada kullanıcıların bir anda şikayet etmeye başladığı Whatsapp çöktü mü?

Published

on

Whatsapp 14 Temmuz 2020 tarihinde çöktü. Dünya çapınca gerçekleşen Whatsapp’ın çökmesi sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Çok sayıda kişi Whatsapp’ın çökmesinden şikayetçi oldu. Twitter’da binlerce tweet atılırken ekşi sözlük gibi platformlarda da çok sayıda kişi tepki gösterdi. Peki Whatsapp’a ne oldu? Whatsapp neden çöktü? Whatsapp, Facebook tarafından satın alındığı günden bu yana birçok kez çökme sorunu yaşadı. Bunlar kullanıcıların uygulamadan sıkça şikayet etmelerine yol açtı.

WEB WHATSAPP’A DA GİRİŞ YAPILAMIYOR

Whatsapp’ın çökmesiyle birlikte web.whatsapp.com üzerinden yapılan girişler pasif hale geldi. Çıkış yapılan hesaplara ise tekrar giriş yapılamıyor. Whatsapp çöktü mü? sorusunu soran çoğu kişi Web Whatsapp’ı da kullanamıyor.

WHATSAPP NEDİR?

Whatsapp, dünyada mesajlaşma devrimini yaratan bir sohbet uygulamasıdır. Facebook tarafından satın alınmıştır. Dünya çapında en çok kullanılan sohbet uygulaması Whatsapp’tır.

https://twitter.com/agus_cazenave/status/1283131984819245057

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version