Bahçeli Nihai Karardan Sonra Yaptırdı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sn zamanlarda gündem olan Ayasofya Camii’nin kararı şerefine işlemeli Ayasofya yüzüğü yaptırdı. Fotoğraflarını kendi hesabından paylaştı ve binlerce kiş tarfından ilgi odağı oldu. 1934’te alınan Bakanlar Kurulu kararını Daniştay tarafından kaldırılması sonrası Erdoğan’ın imzası ile açılmıştı. İlk namaz 24 Temmuz’da kılınacak olup Bahçeli’nin de katılması bekleniyor.

Published

on

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ayasofya Camii’nin açılış töreni öncesi, caminin siluetinden esinlenerek tasarladığı bir yüzük yaptırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya’nın siluetinden esinlenilen yeni tasarım bir yüzük yaptırdı.MHP’den yapılan açıklamada, “24 Temmuz Cuma günü Ayasofya Müzesinin camiye dönüştürülmesinin açılış töreni öncesinde her zamanki gibi kendi tasarımı olan ve Ayasofya’nın siluetinden esinlenmiş yeni tasarım bir yüzük yaptırdı.” ifadelerine yer verildi.

AÇILIŞ TÖRENİNDE TAKACAK

Bahçeli’nin, açılış töreninden önce yüzüğünü takarak Ayasofya Caminin “hayırlara vesile olması” temennisinde bulunduğu belirtildi.Bu arada Bahçeli’nin, Ayasofya Camisinin 24 Temmuz’daki açılışına katılması bekleniyor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version