PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN İFADELER

Türkiye, eski erkek arkadaşı Metin Cemal Avcı (32) tarafından vahşice öldürülen 27 yaşındaki Pınar Gültekin cinayeti ile sarsıldı. Her bir detayı tüyler ürperten Pınar Gültekin cinayetine ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ederken Pınar’ı öldüren Cemal Metin Avcı’nın jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i öldürme anını anlatan katil, 15-20 saniye boyunca genç kadının boğazını sıktığını itiraf etti. Pınar’ın katili Metin Avcı ayrıca, genç kızın cansız bedenini varile koyarken elinden kaydığı için iple boğazını sardığını anlattı. İşte, Pınar Gültekin’i canice öldüren Metin Avcı’nın ifadesi ve son dakika gelişmeleri…

Published

on

Türkiye’yi sarsan Pınar Gültekni cinayetine ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin’i kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada boğazını sıkarak öldüren ve cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döken Cemil Metin Avcı’nın, jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı.

PINAR’IN KATİLİNDEN KAN DONDURAN İFADE! 20 SANİYE BOYUNCA…

Cinayet anına ilişkin detayları tek tek anlatan katil Metin Avcı, Pınar’ı öldürdükten sonra yaptıklarını da itiraf etti. Akşam saatlerinde ajanslar tarafından son dakika olarak duyurulan haber, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

İşte, Pınar Gültekin’in katili Metin Avcı’nın jandarmada ve savcılıkta verdiği ifade;

“Pınar ile iş yerim olan barda tanıştık. Sonrasında da bazen tek bazen de arkadaşlarıyla geliyordu. O günlerde bana instagramdan teşekkür mesajı attı. Sonrasında da telefon numaralarımızı verdik birbirimize WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık. Bana, buluşmak istediğini söyledi. Ben de ertesi gün buluşmayı kabul ettim. Amacım tamamen ilişkimi bitirmekti. Saat 15.00 sıralarında kendisini aldım. Birlikte eve gittik. Kendisinden konuşmasını istedim. Benden ne istediğini sordum. Kendisine artık bu işin bitmesi gerektiğini söyledim. Bağırmaya başladı ve ‘karına söylerim’ şeklinde sözler söyledi bana. Bu sırada sağ kolum dirsekten çizildi.”

‘YUMRUK ATTIM, BOĞDUM, SONRA AİLEM AKLIMA GELDİ’

Pınar Gültekin’in boğazına doğru yaklaştığını iddia ederek, bunun üzerine kendisine yumruk attığını söyleyen Avcı, ifadesini şöyle sürdürdü:

“Sonrasında boğazıma doğru yaklaşınca ben de kendisine yumruk attım. Yere düştü ve kafasını yere çarptı, sanırım kafasının arka kısmını çarptı. Biraz kan aktı. Sonrasında yerdeyken yüzüne bir yumruk daha vurdum. Hatırladığım kadarıyla yere düştükten sonra bir kere vurdum. Sonrasında hareket etmediğini fark ettim ve boğazını 15-20 saniye kadar sıktım nefes alıp almadığını, tepki verip vermediğini kontrol ettim. Ancak nefes almıyordu. Sonrasında ne yapacağımı bilemedim. Yerde yatar vaziyette duruyordu. 5-10 dakika bir şey yapmadan bekledim. Herkesin öğrenmesinden çok korktum. Ne yapacağımı bilemedim. Aklıma ailem geldi. Ne yapacağımı düşünmeye başladım.”
‘ELİMDEN KAYIYORDU, SABİT TUTMAK İÇİN ORADA BULUNAN İPLE BOĞAZINI SARDIM’

İfadesinde “Aklıma bahçedeki varil geldi. Bu varil bahçedeki çöpleri ve benzeri şeyleri yakmak için kullandığımız bir varildi” diyen Cemil Metin Avcı, evde Pınar’ın cansız bedenine yaptıklarını şöyle anlattı:

“Varili evin içine getirdim. Pınar’ı varilin içine koymak istedim ancak elimden kayıyordu. Sabit tutmak için orada bulunan iple boğazını sardım. Bir elimle ayaklarından, diğer elimle de boğazına sardığım ipten tutarak varilin içine koydum. Bu sırada Pınar’dan herhangi bir emare yoktu. Bu olaylar oluncaya kadar tahmini 15 dakika geçmiştir. Pınar’ı varile koyarken başındaki kanlardan dolayı elbisemin göğüs kısmıma kan bulaştı. Daha sonra varili evin içinde üzerine odun atmak suretiyle yakmaya çalıştım. Evin içi duman doldu, varili tuvalet tarafına götürdüm. Varil evin içinde yanmayınca ve evi duman kaplayınca endişeyle varilin evde yanmayacağını anladım.”

‘TELEFONU SİNYAL VERSİN DİYE AKYAKA’YA GİTTİM’

Cemil Metin Avcı, Akyaka’da kalan Pınar Gültekin’in telefonunun burada sinyal vermesi için araçla bölgeye gidip, sim kartını parçalayarak geri döndüğünü belirterek, şunları söyledi:

“Sonra Pınar’ın da telefonu ile benzin almak için aracıma bindim. İlk önce yayla tarafına Keyif Oturağı civarına gittim, oradan geri döndüm. Pınar, Akyaka’da kaldığı için telefonu Akyaka’da sinyal versin diye oraya doğru yola çıktım. Akyaka kavşağına vardığımda geçitten yeni yapılan yerden geri döndüm. Akyaka kavşağına 1-2 kilometre kala sim kartı telefondan çıkardım dişimle ısırarak kırdım ve parça parça camdan attım. Daha sonra Muğla’ya geri döndüm.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version