Facebook’da Kız tavlama yolları, Kadınlar nelerden hoşlanır

İnternetin gelişimiyle birlikte globalleşen dünyamızda artık insanlara ulaşmak bir tık ötemizde. Peki biz yeni insanlarla tanışmak için nasıl bir yol izlemeliyiz?

Published

on

Facebook büyük kitlelerin buluştuğu dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biridir.

Aslına bakarsanız başlıkta facebook dememize rağmen bu Facebook olabilir, Twitter olabilir, Whatsapp olabilir, İnstagram olabilir ya da Youtube olabilir hepsinin ana mantığı genelde aynıdır.

Türkiye’de en çok kullanılan online iletişim aracı olan facebook, gençlerin yanı sıra 7’den 70’e artık her kesimden insanın duygularını anlatmak, düşüncelerini paylaşmak ya da yeni insanlarla tanışmak için kullandığı yolların başında gelir.

PEKİ FACEBOOK’DA NASIL KIZ TAVLANIR

Aday Seçimi

Gönül ferman dinlemez, ama yine de çevrenizde olan bir hanımefendiyi gözünüze kestirmeniz, sonuca ulaşmak için çok önemlidir ve tavlamak çok daha kolaydır.

İstihbarat Önemli

Hoşlandığınız kadının çevresinden ve arkadaşlarından bilgiler almak gerekir. Nelerden hoşlanır, nerelere gider, yoğun vakit ayırdığı şeyler nelerdir, dikkatlice öğrenilmelidir.

Ortak Noktalar

Hoşlanılan kadınla mümkün olduğu kadar ortak yanınız olması gerekir. Hiçbir ortak yanınız yoksa, boşuna uğraşmayın. Küçük olasılıkla da olsa kızı tavlasanız bile, ilerde sorunlar yaşayacağınız bir gerçektir.

Kendini Gösterme

Edindiğiniz ön bilgileri kullanarak, hoşlanılan bayanın bulunduğu ortamlarda ona kendinizi göstermeniz ve bir göz aşinalığı oluşturmak gerekir. Ortamda direk gözlerinizi dikmeyin, kısa ve kaçamak bakışlarla onu izlediğinizi belli edin.

KORKMAYIN!

Reddedilme korkusu ile kızlarla konuşmaya korkuyorsunuz. Kız tavlamanın birinci kuralı, korkunuzu yenip konuşmanız lazım. Evet çok kızla konuşursanız çok reddedilirsiniz ama tavlama ihtimaliniz de bir o kadar artar. Korkmayın, reddedilmek dünyanın sonu değil!

KENDİNİZLE GURUR DUYUN!

Bir şekilde tavlamak istediğiniz kız için yeterli olmadığınıza karar verdiniz. Eğer siz böyle düşünüyorsanız, kız nasıl aksini düşünsün?? Mutlaka gurur duyduğunuz bir yanınız olmalı, bunun üzerine gidin!

ÇABUK VAZGEÇMEYİN!

Gece dışardasınız, bir kızla konuşmaya çalıştınız ve reddedildiniz. Hemen moraliniz bozuluyor, eve gidip yatmak istiyorsunuz. Veya çok hoşlandığınız kız ile 1 kere konuştunuz ve reddedildiniz, hemen vazgeçiyorsunuz. Deneyin! Tekrar tekrar deneyin. Başarana kadar deneyin. Bu nasihati de sadece kız tavlarken değil, hayatınızın her alanında kullanın!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version