Muhittin Böcek öldü mü? Böcek’in son durumu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan Muhittin Böcek için kritik 24 saat başladı. Sosyal medyada Muhittin Böcek öldü dedikoduları hızla yayıldı

Published

on

Antalya’da koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan Muhittin Böcek, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Özel hastanedeki doktorlara, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden gelen uzman ekipler de destek verdi.

KRİTİK 24 SAAT

Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Opr. Dr. Özgün Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili dün öğle saatlerinde yaptığı açıklamada, “Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir” dedi. Kritik 24 saatin önemli olduğunu belirten Güngör, bu aşamanın önemli olduğunu söylemişti.

MUHİTTİN BÖCEK ÖLDÜ MÜ?

Bugün sosyal medyada Muhittin Böcek’in öldüğü iddiaları yoğunlaştı. Muhittin Böcek, bugün koronavirüs nedeniyle öldü mü sorusuyla gündem çalkalandı. Yapılan açıklamalara göre Muhittin Böcek ölmedi ve hala yaşam savaşı veriyor.

ANTALYA’DA YOĞUN TRAFİK YAŞANDI

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, dün gece hastaneyi ziyaret ederek, doktorlardan Başkan Böcek´in son durumu hakkında bilgi aldı. Bayar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Böcek’in sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini ve sık sık bilgi aldığını söyledi. Bayar, doktorların açıklaması dışında açıklama yapmasının doğru olmadığını kaydetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da Başkan Böcek’in sağlık durumuyla ilgili sık sık bilgi aldığı belirtildi.

MUHİTTİN BÖCEK KİM?

1962’de Konyaaltı, Antalya’da doğdu. Aslen Yörük’tür. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra zirai üretim ve ulaşım sektörlerinde çalıştı. Halkla İlişkiler ve İktisat alanında yüksek öğrenimini tamamladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 1999 yerel seçimlerinde Anavatan Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanı seçildi. 2004 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak aynı göreve yeniden seçildi ve 2019 yılına kadar Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Bu süre zarfında dört dönem boyunca Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı, Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm Eğitim ve Kültür Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerini yürüttü.

20 yıllık siyasi hayatını anlattığı “Ben Bu Şehre Aşığım” adlı kitabını yazdı.

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version