Gündem

Selçuk Geçer: Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın

Daha çok dolar hakkında yaptığı tahminlerle gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü verdi.

Published

on

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden olan dolar uzmanı ve ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırım sahiplerini uyarmaya devam ediyor.

Selçk Geçer’den bu kez altın piyasasına dair uyarılar geldi. Altın ve dolar alacak olan yatırımcı vatandaşlara artış göstereceği tarih ve alım için uygun olan tarihleri paylaştı.

Selçuk Geçer açıklamalarına “Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın” ifadeleriyle başladı. Altın fiyatlarında yeni beklediği tutarları yatırımcı ile paylaştı. Uzman isim tarafından duyurulan görüşler ise yatırımcıların dikkatini çekti.

NE ZAMAN ALINIR? SATILIR?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte altın fiyatlarında ciddi bir yükselişin olduğuna dikkat çekti. Yükseliş sürecinde olduğunu belirten uzman isim soruları tek tek cevapladı.

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmelerine değinen uzman isim son bir haftaya dikkat çekerek yükseliş trendine girdiğini belirtti. Bu yükselişin devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Selçuk Geçer “Altın fiyatları ne zaman alınır?” ve “Altın ne zaman satılır?” sorusuna cevap verdi.

ASIL SIÇRAYIŞ BU TARİHTE…

Selçuk Geçer tarafından gelen açıklamalara göre ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararı ile birlikte aniden yükselen altının devam edip etmeyeceği araştırma konusu oldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer sürekli olarak sorulan soruları yorumlayarak yatırımcıların merak ettiğini duyurdu. Altın fiyatlarını soran arkadaşlara seslenerek altının henüz zirve görmediğini açıkladı. FED faiz indirimini veya faizlerini tepe noktasını ulaştırması durumunda asıl sıçramanın görüleceğine dikkat çekti.

Trending

Exit mobile version