Gündem

Hemen banka hesabınızı kontrol edin! Bakanlık açıkladı:2.7 milyar lira hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, yürütülen araştırmalar neticesinde yapılan ödemelerin toplamda 1,5 milyar TL’yi bulduğunu duyurdu.

Published

on

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023 yılının Nisan ayı itibariyle yaşlılık ve engelli aylığı ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, Nisan ayında 1,5 milyar TL tutarında yaşlılık aylığı ödemesi ve 1,2 milyar TL tutarında engelli aylığı ödemesinin yapıldığını duyurdu.

HESAPLARA YATIRILDI

Ödemeler hakkında vatandaşlar tarafından yapılan araştırmaların arttığını belirten Bakan Yanık, bakanlık tarafından düzenli sosyal yardım programlarının geliştirildiğini ve yaşlı ve engelli vatandaşların toplum hayatına tam ve etkin katılımlarını sağlamak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

2.7 MİLYAR LİRA HESAPLARDA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, vatandaşların eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanlarında olduklarını vurguladı. Ödemelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, Nisan ayında yaşlılık aylığı ve engellilik aylığı kapsamında hak sahiplerinin hesaplarına toplamda 2,7 milyar TL tutarında ödeme yapıldığını ifade etti.

Trending

Exit mobile version