Gündem

TOKİ’den Aylık 7.500 TL Taksitle Konut Sahibi Olma Fırsatı! 42 Şehirde Başvurular Başladı

Published

on

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut almak isteyen vatandaşlara yönelik cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ’nin yeni kampanyası, ev sahibi olmak isteyenler arasında heyecan yarattı. Vatandaşlar, TOKİ’nin 2024 başvuru tarihlerini ve peşinat detaylarını merakla araştırırken, TOKİ’nin ortalama 7500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatını duyurdu.

Gelişmeler ve Detaylar:
Konut fiyatlarının gün geçtikçe arttığı bir dönemde TOKİ, uygun fiyatlarla konut satışlarına devam ediyor. Özellikle dar gelirli vatandaşları hedef alan bu kampanya, bir il için 23 Mayıs’ta başlayacak başvurularla dikkat çekiyor. 2+1 ve 3+1 konut seçenekleriyle sunulan bu fırsatlar için kuraların çekilme tarihi ise 05 Haziran 2024 olarak belirlendi.

TOKİ’nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, Çorum ilindeki dar gelirli vatandaşlar için konut satışlarına başlanacağı bildirildi. Ödemelerde yüzde 10 peşinat ve 180 ay vade uygulanacak. 2+1 konutlar için başlangıç fiyatı 1.5 milyon TL iken, 3+1 konutlar 1.8 milyon TL’den satışa sunulacak. Ayrıca, 2+1 konutlar için aylık taksitler 7 bin 500 TL’den, 3+1 konutlar için ise 9 bin TL’den başlayacak.

Satışa sunulacak konut adeti, 35 adet 2+1 konut ve 31 adet 3+1 konuttan oluşacak şekilde toplamda 66 konutu içeriyor. Konutların satışı kura sistemiyle gerçekleşecek ve katılım bedeli olarak 2 bin TL belirlendi.

Trending

Exit mobile version