Gündem

KPSS’den 55 Puan Üstü Alanlara İş Fırsatı! Üniversiteye Büro Memuru Alımı Yapılacak

Published

on

Düşük KPSS puanına sahip olanlar için büyük bir fırsat kapısı açılıyor! İstanbul Teknik Üniversitesi, büro memuru pozisyonları için KPSS’den en az 55 puan alan adayları bekliyor. Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre, İstanbul Teknik Üniversitesi, büro memuru alımı için başvuruları kabul edecek. Peki, alım hangi şartlarda gerçekleşecek?

İstanbul Teknik Üniversitesi, büro memuru alımı için KPSS 55 puan şartını arıyor. Başvuruların son tarihi 22 Mayıs olarak belirlendi ve adaylar başvurularını bizzat yapacaklar. Başvuru süreci ve gerekli evraklarla ilgili detaylı bilgilere http://www.pdb.itu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Başvuruda bulunacak adaylar için belirlenen şartlar şu şekilde:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48. maddesinde belirtilen niteliklere sahip olmak.
  • Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması yapılmış ve olumlu sonuçlanmış olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumunun muvazzaf askerlik çağına gelmemiş olmak veya gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • İlanda belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak.
  • KPSS’den 55 ve üzeri puan almış olmak. Başvuru yapacak adayların 2022 KPSS P3 puan türünden 55 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin büro memuru alımı için başvurularınızı yapmadan önce belirtilen şartları detaylı bir şekilde incelemeniz önemlidir.

Trending

Exit mobile version