Asayiş

Müge Anlı’da yasak aşk üçgeni! Ağızları açık bırakan inanılmaz itiraflar

2020 yılında ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan 2 çocuk babası Burhan Karakuş cinayetiyle ilgili yeni detaylar yavaş yavaş Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkmaya başladı. Burhan’ın yasak aşkı Feride canlı yayına gelerek şaşırtan gerçekleri anlattı. Bugün ise canlı yayında Feride’nin kız kardeşi Gamze’den skandal bir itiraf geldi.

Published

on

2020 yılında ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan 2 çocuk babası Burhan Karakuş cinayetini yıllar sonra Müge Anlı masaya yatırdı. 32 yaşındaki Burhan Karakuş’un ailesi katil ya da katilleri bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Anlı, geçtiğimiz gün programda Burhan’ın yanında silah bulunduğu için önce intihar ettiğinin düşünüldüğünü fakat ön otopsi raporunda gözüne uzaktan ateş edildiğini ve intihar süsü vermek için de çenesinin altından vurulduğunu belirtmişti.

Burhan’ın eşi ve annesi Utku’nun eşi Feride ve Burhan arasında çıkan dedikodular nedeniyle Utku’nun ya da ailesinin öldürdüğünü iddia etmişti.

‘Burhan ve Utku arkadaşlar. Utku’nun da evlendiği Feride var. Bu Feride evlenmeden önce Burhan’ın kız arkadaşıymış.’ diyen Anlı, Feride’nin ikiz bebekleri dünyaya getirdiğinde bebeklerin Burhan’dan olduğuna dair dedikoduların çıktığını söylemişti.

Bu iddiaların ardından Feride canlı yayına bağlanmıştı. Feride, cinayetten sonra eşi ile boşandığını ve ikiz bebekleri olduğunu söylemişti. Feride öldürülen Burhan Karakuş ile ilişkisinin olmadığını söylemişti. ‘Dedikoduları kayınpederim çıkardı’ sözleriyle de iddiaları reddetmişti. Tabii Feride ve Burhan’ın sevgili olduğu da ortaya çıkmıştı.

Fakat, kameralarda Feride’nin Burhan’a masaj yaptığı öğrenilmişti. Bunu da kayınpederinin gördüğünü belirtmişti.

Daha sonra da Feride’nin kardeşi Gamze yayına bağlandı. Gamze’nin ablasının sevgilisi Burhan’la görüştüğü ortaya çıktı. Böylece Burhan’ın hem Feride’yle hem de Feride’nin kardeşi Gamze’yle sevgili olduğu öğrenildi.

Gamze, ‘Ben Burhan ve ablamın arasında bir şeyler var mı yok mu diye öğrenmek için görüşüyordum’ dedi. Feride de kardeşinin ve Burhan’ın cinayetten sonra görüştüklerini öğrendiğini belirtti.

Aynı zamanda Gamze’den canlı yayında da herkesi şoke eden bir itiraf geldi. Gamze, ablasının kocası Utku’nun kendisini taciz ettiğini söyledi. Gamze, bu durumu annesine söylediğini fakat ablası Feride’nin hamileliği nedeniyle bu gerçeğin gün yüzüne çıkarılmadığını anlattı.

Feride’nin annesi de “Damadımın diğer kızımı rahatsız ettiğini söylemeyi unuttum.” dedi. Feride de bu gerçeği öğrenince ağlamaya başladı. ‘Neden söylemediniz’ diyerek annesine tepki gösterdi.

Trending

Exit mobile version