Galatasaray, Kasımpaşa maçında ‘Kaplan’ıyla güldü

Galatasaray Kasımpaşa maçı ile Süper Lig’de milli ara sona erdi. Haftanın açılış maçında Galatasaray, konuğu Kasımpaşa karşısında yeni golcüsü Radamel Falcao ile güldü. Falcao, 37’de attığı golle Galatasaray’a 3 puanı getirdi. Aslan 7 puana çıktı, Paşa ise 1 puanda kaldı.

Published

on

Milli ara sona erdi, Süper Lig heyecanı başladı. Galatasaray Süper Lig’de dördüncü haftanın açılış maçında Kasımpaşa’yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar Radamel Falcao’nun golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 7 puana yükseldi. Paşa ise bir puanda kaldı.

Galatasaray’da yeni transferler Mario Lemina ve Radamel Falcao bugün ilk 11’de yer aldı ve ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Kasımpaşa’da ise Ricardo Quaresma ilk kez 11’de başladı.

Ev sahibinde cezaları nedeniyle Fatih Terim ve yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala kulübede yok. Galatasaray’da Levent Şahin takımın başındaydı.

Dk. 16 ve Dk. 17’de Radamel Falcao ile Galatasaray gole yaklaştı. İkk pozisyonda Babel savunmanın arkasına atılan şık pası şık indirdi ancak Falcao’nun şutu savunmaya takıldı.

Maçta hem ilk yarıda hem de ikinci devrede zaman zaman Kasımpaşa’nın orta sahayı rahat geçerek etkili olduğu bölümler oldu. Ancak Kasımpaşa bu geçişleri üçüncü bölgede fırsata çevirmekte zorlandı.

Dk. 79: Belhanda’nın müthiş pasına hareketlenen Falcao topla buluştu karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı gitti.

Dk. 84: Falcao yine karşı karşıya kaldı ancak net pozisyonda pas vermeyi seçti ve verdiği pas Babel’in uzağına düşünce gol şansı kaçtı.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version