Eski Fox Haber Spikeri Nazlı Tolga’ya 2 Müjde! Ekranlardan Ayrılmıştı!

2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile evlenen eski haber spikeri Nazlı Tolga, şimdilerde tatlı bir telaş içinde. 2018 yılında anne olan Tolga’dan güzel haber geldi. Eşinin işi nedeniyle bir süredir Londra’da yaşayan eski spiker, ikinci kez anne olacağının müjdesini Instagram hesabından verdi.

Published

on

Bir dönem ekranların en başarılı spikerleri arasında gösterilen Nazlı Tolga, aşkı için kariyerinden vazgeçmiş ve 2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile nikah masasına oturmuştu.

Eşiyle birlikte dünyanın her köşesini gezen Tolga 2018 yılında kızını kucağına almıştı. Nazlı Tolga ikinci kez anne olacağının müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından eşiyle çekildiği bu fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşan Tolga, hamile olduğunu duyurdu. Tolga’nın bu paylaşımına, yerli ve yabancı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

2013 yılında severek yaptığı spikerliğe gözyaşları içinde veda eden Nazlı Tolga, mutlu bir evlilik yaşıyor.

Evlendikten sonra Türkiye’deki kariyerine son veren Tolga, eşiyle birlikte önce Brezilya’ya yerleşti.

Bir süre Sao Paolo kentinde yaşayan eski spiker, eşinin işi gereği önce Çin’de sonra Fransa’da en son da Londra’da yeni bir hayat kurdu.

Ekranları bıraktıktan sonra sevenleriyle sosyal medya hesabından sürekli iletişimde olan güzel spiker, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

İşte kendi paylaşımlarıyla eski haber spikeri Nazlı Tolga’nın aşk uğruna çıktığı dünya yolculuğundan kareler.

17Paylaş

18Paylaş

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version