“Maskeli Şebnem”i Kaybettik! Alanyalı Lösemi Hastası Şebnem İstanbul’da Hayata Gözlerini Yumdu!

Uzun süredir Lösemi’yle mücadele eden ve kamuoyunda “Maskeli Şebnem” olarak tanınan Şebnem Köseoğlu İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu

Published

on

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Şebnem Köseoğlu, geçen sene eylül ayında yakalandığı lösemiye karşı savaşını sürdürürken, Alanyalılara kök hücre bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulunmuştu. Uygun ilik bulunması amacıyla başlatılan ve 3 gün sürecek olan kök hücre bağışı kampanyası ilçede çığ gibi büyümüştü.
AHEP Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu, geçen yıl eylül ayında yakalandığı lösemiyi, gördüğü kemoterapi tedavisi ile ocak ayında atlatmış daha sonra kan veren ve yeniden hastalığının nüksettiği anlaşılmıştı, lösemi ile olan savaşına yeniden başlayan Köseoğlu Alanyalıları kök hücre bağışında bulunmaya davet etmişti.

“Benim maskemden kurtulmam için yardımına ihtiyacım var” çığlığıyla tanınan Köseoğlu, sosyal medyadaki paylaşımında şunları söylemişti:
”Merhaba Şebnem ben, son zamanda en bilinen adımla maskeli Şebnem şu anda lösemiyle savaşıyorum ve ilik nakli gerekmekte. Benim maskemden kurtulmam için yardımına ihtiyacım var. Yapman gereken tek şey Kızılay’a gidip 3 tüp kan vermek ve bir imza atmak. Yani toplamda 5 dakikada benim ve benim gibilerin hayatını kurtarabilirsin. Hadi bakalım desteklerini bekliyorum.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version