Connect with us

/home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 153
">
Warning: Undefined array key 0 in /home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 153

Warning: Attempt to read property "cat_name" on null in /home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 153

Cemal Kaşıkçı’nın oğlunun sözleri Suudilerin dehşetini bir kez daha ortaya koydu!

Geçen yıl öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, babasının cinayet davasında Suudi Arabistan yargısına güvendiğini belirtti.

İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda geçen yıl öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili babamı kaybetmemizin üzerinden bir yıl geçti. Daha önce de söylediğim gibi Suudi Arabistan yargısının adaleti sağlayacağına ve bu korkunç suçun faillerini cezalandıracağına inancım sonsuz. Ben de babam gibi vatana ve onun yöneticilerine sadık kalacağım.” ifadesini kullandı.

Suudi gazeteci Kaşıkçı, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018’de gittiği Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmüştü.BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği (OHCHR) tarafından haziran ayında açıklanan 101 sayfalık raporda Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı’yı kasten öldürmekten sorumlu tutulmuştu.

Kendine düşkün, hayatı önеmsеyеn сiddiye kаyrаn olan izmit escort bayanım. kеsin kеs çok аklı başında davranırım zekamla erkekleri çabucak baştan çıkаrаbilirim. hoş olѕam da аklımlа, kişiliğimlе öne çıkmayı daima tercih еtmişimdir. Erkеklеrin bana bayılıyor olmasından dolayı şımarmam ama kalitеli eş beraberlikte kеndimi hep seksi hiѕѕetmişimdir.
Tabi ki ilk kаrşılаşmаlаrdа mesаfeli biri olduğumu vе her mеvѕim ortamına gеrеğincе intikal ettiğimi de söylemem lazım. Öyle kafasına gereğince davranan, aklına estiği gibi yaşayan biri istemediğim genellikle hareketlerimi kendimi düzenlicek şekilde düzenlerim. işsiz konuşmaya hiç tаhаmmülüm yoktur. özellikle karşımda oturup kendiѕini öven, diğer іnsanları küçümseуen veуа оnlar hаkkındа ileri mazi konuşan beyler сidden аntipаtik kayseri escort kişilerdir. hevesli ve еlit ankara escort bayan olduğum özgü hemen herkesle еsеn geçinmeуe çalışırım аmmа аslа bu tip bеylеrlе görüşmeyi terсih etmem.
Samіmі olmak, іtіmat hiѕѕetmek, kіşіlіğіne haуranlık hissetmek önemlidir. Yanі ataşehir escort sіzden еtkilеnmеm gerekіr kі karşılıklı etkileşimimiz gerçekleşebilsin. Sіzіnle beraber bol mevsim geçirebilmemiz maksadıyla önсellikle bіrbіrіmіzden aynı oranda hoşlanmamız gеrеkiyor. geveze baуan değіlіmdіr ve her hâldе devаmlı kоnuşmaya çalışmam. Bazen suskunlukların dа aldatıcı olduğunu bilirim konya escort hizmetimde olgunluğumla da bu yüzden fazla yazgı toрlamışımdır. Sіzі dinlerken gözlerinizin içine bаkıp, eksіksіz duуgularınızı anlamaya çalışırım. Kаlbinizdeki yüklerden kurtulаbilmeniz аyrılmış elimden geleni yaрarım ki bu konuda son bаsаmаk kаbiliyetli olduğumu da belirtmem gerekіr. Kalitesinden kuşku duymаdığınız birleşik pаrtnеrе iуe olmak, zamanınızı daha değerlі şekilde kazıklamak hakkında lütfen benimle temаѕа gеçiniz.ır.
Seks malatya escort konusunda bir problem yaşayacagımızı düşünmüyorum siz isterseniz ben veririm ben isterim siz verirsiniz yani al gülüm ver bebegim tarzı ilişkileri seviyorum tek yapmanız gereken bana ulaşmak randevunuzu almaktır.
Ben bir hanımefendi ve çok azgın bir ankara escort bayanım. Eğer seçimlerinizi antep escort yapıp benimle iletişim kuruyorsanız, kendinizi bir uçak gibi uçurabileceğinizi hissedebilirsiniz.
Mutlu ol ve düşünmeden ne yapacağını düşün ve beni ara. Ben karamsar bir karaktere sahibim ve erkeğin baştan çıkarıcı anlarına kişisel olarak nazikliğin mümkün olduğunca asil olmasını sağlıyorum.
Size şu andan itibaren başıma gelen ilginç bir deneyim söylemek istiyorum, bu yüzden benim hakkımda da bir fikriniz olacak. Kızılay escort bayanı olarak lisede çok başarılı bir öğrenci değildim ama derslerimi asgari olarak geçtim. Ancak matematikte hiç geçemediğim bir bir ders vardı.
Yani eğer mezun olmazsam kalacaktım. Sınıfta bir balikesir escort arkadaşın olacak ve onunla ensest sex hikayeleri bir çalışma hazırlayacaksın, ama istediğin gibi olacaksın, ama ödevin iyi bir şey olduğuna dikkat ettim arkadaşımın yanına gittim. Beni benzer bir şekilde anlamayan bir kişiydi. Ona nasıl yapılacağını sorduğumda farklı bir çalışma hazırlayalım dedi. Önce bir konu belirlememiz gerektiğini söyledi. Bu pozisyonu belirledikten sonra hazırlıklar başlamanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca zor bir konu seçmemeliyiz diye düşündüm. Öncelikle okul kütüphanesine gittik ve matematiksel kaynaklardan bir konu seçtik.
İlk önce bir hafta boyunca araştırma yapıp sonra bir yerde buluşup değerlendireceğiz. Ayrıca hemen çalışmaya başladım ve ona yaptığım kadar araştırdığı ve incelediği güzel öznelerin örneklerini bulduğumu söyledim.
Yine de eğer olmasaydı taslağı öğreticiye göstermek daha iyi olurdu ve eğer olmasaydı mamak escort değişim gibi bir şey olabilirdi, ama öğretmen bu konuyu çok başarılı buldu. Eryaman escort artık derlememiz ve toplamamız için gerekenleri yapmamız gerekiyor, onu evime davet ettim, keşke etmeseydim geldi ve banyoda kıstırıp bana kaydı, o günden beri ben Çankaya escort olarak oruspuluk yapmaya devam ediyorum, sırf bir ders için oldum oruspu, e haydi sende ara beni gel sende becer ne bekliyorsun.

About Post Author

Advertisement
Click to comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply


Warning: Undefined array key 0 in /home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 493

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /home/u735001514/domains/tersbakis.com/public_html/wp-content/themes/zox-news/parts/post-single.php on line 493

Gündem

‘Eşlerine ve çocuklarına t*cav*z edip beyinlerine sıkın’ Canlı yayında AK Partililere korkunç tehdit

Zafer Partili olduğu iddia edilen bir TikTok kullanıcısı, canlı yayında şoke eden ifadeler kullandı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük tepki topladı.

CANLI YAYINDA ŞOK EDEN SÖZLER

TikTok platformunda yapılan bir canlı yayında, kullanıcı adı ezelfiliz.33 olan şahsın kullandığı ifadeler, sosyal medyada infiale yol açtı. Kendini Zafer Partili olarak tanıtan bu kişi, Erdoğan’a oy veren kesime yönelik son derece ağır ve tehdit içeren sözler sarf etti.

ŞİDDET İÇEREN AĞIR TEHDİTLER

Canlı yayında sarf edilen ifadeler arasında, cinsel şiddet ve öldürme çağrısı da yer aldı. Bahsi geçen kullanıcı, “Yüzde 52’lik kesime…” diyerek başlayan sözleriyle, etik ve hukuki sınırların ötesine geçti. Tepki çeken bu sözler kamuoyunun geniş kesimlerinde nefret suçusavcılık tarafından derhal soruşturmaya alınması</strong gerektiğini savundu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Söz konusu yayının kesitleri kısa sürede X (eski adıyla Twitter), Instagram ve TikTok gibi platformlarda hızla yayıldı. Binlerce kişi, bu şahsın kullandığı ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.

PARTİDEN VE YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Kullanıcının gerçekten Zafer Partisiyargı sürecinin başlatılmasını ve siyasi mercilerin tavır almasını bekliyor.

BU TÜR PAYLAŞIMLAR SUÇ TEŞKİL EDİYOR

Uzman hukukçular, bu tür söylemlerin Türk Ceza Kanunu’na göre nefret suçu ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik kapsamında değerlendirilebileceğini belirtiyor. Sosyal medya platformlarının da bu içerikleri yayından kaldırması ve şahıs hakkında işlem başlatması çağrısında bulunuluyor.

Advertisement

About Post Author

Continue Reading

Gündem

Son Dakika! İstanbul açıklarında deprem

Marmara Denizi Silivri açıklarında gerçekleşen deprem İstanbul ve çevre illerde hissedildi

DEPREMİN AYRINTILARI

Son dakika deprem haberi geldi. Marmara Denizi‘nde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, saat 13.36’da Silivri açıklarında gerçekleşti. İstanbul’un yanı sıra Tekirdağ ve çevre illerde de hissedilen deprem, bölge sakinlerinde kısa süreli panik yarattı.

AFAD VE EMSC’DEN AÇIKLAMALAR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 3,5 olarak duyurdu. Depremin merkez üssü ise Marmara Denizi’nde, Silivri’nin yaklaşık 24,65 kilometre açığında yer alıyor. Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) ise depremin büyüklüğünü 3,8 olarak açıkladı.

SON GELİŞMELER VE DEPREMİN ETKİLERİ

Şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir hasar veya can kaybı bildirisi ulaşmadı. Bölge halkının tedbirli olması ve gelişmelerin AFAD tarafından takip edilmesi önem taşıyor.

Kaynak: AFAD

About Post Author

Continue Reading

Ekonomi

Adalet Bakanlığı 3.500 Personel Alacak: İnfaz Koruma Memuru Başvuruları Başladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 3.500 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 15 Ağustos 2025’e kadar sürecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR AÇIKLANDI

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere toplam 3.500 personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak kadrolar şöyle sıralandı:

  • 3.172 infaz ve koruma memuru
  • 91 hemşire
  • 52 teknisyen
  • 100 destek personeli (şoför)
  • 29 destek personeli (aşçı)
  • 2 destek personeli (kaloriferci)
  • 30 destek personeli (hasta bakıcı)
  • 24 destek personeli (hizmetli)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Personel alımına başvurmak isteyen adayların taşıması gereken genel başvuru şartları şöyle:

  • Türk vatandaşı olmak
  • Adli sicil kaydı temiz olmak
  • Askerlikle ilişiği bulunmamak
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak
  • Sağlık yönünden görev yapmaya engeli bulunmamak
  • KPSS 2024’te en az 70 puan almış olmak (P3, P93, P94)
  • İnfaz ve koruma memurları için 30 yaşını doldurmamış olmak (01.01.1994 ve sonrası doğumlu)

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Başvurular 15 Ağustos 2025 tarihine kadar yapılabilecek. Adayların başvurularını, ilan metninde belirtilen usul ve esaslara uygun olarak gerçekleştirmeleri gerekiyor.

İSTİHDAM MEVZUATI NEYE GÖRE BELİRLENDİ?

Alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu, 2 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, ve Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği çerçevesinde yapılacak.

EN ÇOK HANGİ KADROYA ALIM YAPILACAK?

En fazla alım yapılacak kadro, infaz ve koruma memuru pozisyonu olacak. Toplam 3.500 kişilik kontenjanın 3.172’si bu pozisyona ayrıldı. Bu da iş arayanlar için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

About Post Author

Continue Reading

Kaçırmayın

Gündem2 ay ago

‘Eşlerine ve çocuklarına t*cav*z edip beyinlerine sıkın’ Canlı yayında AK Partililere korkunç tehdit

Zafer Partili olduğu iddia edilen bir TikTok kullanıcısı, canlı yayında şoke eden ifadeler kullandı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük...

Gündem2 ay ago

Son Dakika! İstanbul açıklarında deprem

Marmara Denizi Silivri açıklarında gerçekleşen deprem İstanbul ve çevre illerde hissedildi DEPREMİN AYRINTILARI Son dakika deprem haberi geldi. Marmara Denizi‘nde...

Gündem2 ay ago

Fatih Altaylı davasında flaş gelişme: İşte istenen ceza

Fatih Altaylı’nın İlk Duruşma Tarihi Belli Oldu: 5 Yıl ve Üzeri Hapis İsteniyor Gazeteci Fatih Altaylı hakkında “Cumhurbaşkanını tehdit” suçlamasıyla...

Gündem2 ay ago

Manavgat’ta şüpheli ölüm: Sedat Peker davasının gizli tanığı ölü bulundu

İsmail Kocalar isimli gizli tanık, Manavgat’ta göl kenarındaki kulübede ölü bulundu. Kocalar daha önce, ifadelerinin baskı altında alındığını açıklamıştı. GİZLİ...

Antalya Haberleri2 ay ago

Antalya’da denize girenler hastaneye koşuyor

Akdeniz sahillerinde denize giren vatandaşlar ciltte yanma, kaşıntı ve kızarıklık şikayetleriyle hastanelere başvuruyor. Uzmanlar, artan deniz suyu sıcaklığının zararlı mikroorganizmaların...

Gündem8 ay ago

Kadın garsonun yüzüne tabakla vurdu

Londra’daki Nando’s restoranında meydana gelen bir olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir ailenin akşam yemeği için gittiği restoranda, erkek...

Gündem8 ay ago

Son Dakika! Ekrem İmamoğlu’na yeni soruşturma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği "Heybedeki Turp" konulu basın toplantısının ardından başlatılan soruşturma, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle...

Gündem8 ay ago

Yüksel Güran ve Salim Güran arasında ilişki var mı? Gerekçeli kararda net olarak açıklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada, 4 sanığa verilen 3 ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. 950...

Gündem8 ay ago

Bolu yangınında yapılan en acı telefon görüşmesi ortaya çıktı

Bolu Kartalkaya’da çıkan otel yangını, Türkiye’yi yasa boğdu. Yangında 79 vatandaşımız hayatını kaybetti. Felaketin ardından geriye gözyaşı dolu aileler ve...

Trend Haberler