Connect with us

Magazin

Konya’da protesto edilen Selin Ciğerci’ye eski eşi Gökhan Çıra’dan destek: Yapılan şerefsizliktir

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği Konya’da “Konya’dan defol, seni burada istemiyoruz” sloganlarıyla protesto edilen Selin Ciğerci’ye 2 kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra’dan destek geldi. Sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Çıra, “Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek. Yazıklar olsun” dedi.

Published

on

Kendi adını verdiği güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, bayilik verdiği Konya şubesinin açılışı için şehre gitti. Haberi sosyal medya hesabından duyurduktan sonra tepki çeken Ciğerci, merkezinin önüne gelen bir grup tarafından protesto edilince polis müdahale etti.

“KONYA’DA DEFOL” SLOGANLARI ATILDI

Güzellik merkezinin önüne gelen kalabalık grup, “Konya’dan defol”, “Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber” diyerek bağırmaya başladı. O esnada merkezde olan Ciğerci ise güvenlik güçleri tarafından çıkarıldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ciğerci’ye destek mesajları yağmaya başladı.

Ciğerci’ye bir destek de iki kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra’dan geldi. Ciğerci ile evliyken evlatlık edinen, şimdilerde sevgilisi ve kızıyla mutlu bir hayat yaşayan Gökhan Çıra, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Böyle bir şeyi hiç kimsenin, hiçbir şehrin ne bu sözleri söylemeye hakkı nede de bu denli hareketler yapmaya hakkı vardır. Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu savunan da benim gözde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek bunu düşünmeden gerçi düşünmeye akılları olsa böyle bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun” dedi.

About Post Author

Continue Reading

Magazin

Sadece üstün zekası olanlar resimdeki gizli balığı 9 saniyede bulabiliyor! IQ’nuzu test edecek zeka bulmacası

Optik illüzyon IQ testi: Yüksek IQ’ya sahip kişiler bu optik illüzyon testini çözebilir. İnsanların sadece %5’i resimdeki deniz canlılarının arasına gizlenmiş balığı 9 saniye içinde fark edebilmektedir. Yapabilir misin?

Published

on

Optik illüzyon, beynin nesneleri algılama biçimine meydan okuyan bir nesnenin veya çizimin veya insanların akıl almaz, son derece büyüleyici, şekil değiştiren görüntüsüdür. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi pek çok türde optik yanılsama görmüş olmalısınız. Çalışmalar, optik yanılsamaların da psikanaliz alanının bir parçası olduğunu ve şeyleri nasıl algıladığınıza ışık tuttuğunu ortaya koyuyor. Normal bir insan beyni, her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabilir. Böyle zekice bir örnek, resimdeki deniz canlıları arasında bir Balığın saklandığı resimde görülebilir.

RESİMDEKİ GİZLİ BALIĞI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görsel çocuklar ve yetişkinler için resimli yapboz olarak paylaşılmıştır. Bu optik illüzyonda resimde denizin altında pek çok canlı görebilirsiniz. İllüzyon, izleyicileri resmin içindeki deniz canlıları arasında gizlenmiş Balığı bulmaya davet ediyor. İnsanların sadece %5’inin bu görseldeki gizli Balığı bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ’nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

About Post Author

Continue Reading

Magazin

Konya’daki açılışında protesto edilen Selin Ciğerci’den ilk açıklama: Dik durmaya çalışıyorum

Güzellik merkezinin Konya şubesinin açılışında protesto edilen Selin Ciğerci, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ciğerci, “Daha güçlüyüm ve dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda. Hepimizin bazı sınavları oluyor” dedi.

Published

on

Kendi adını taşıyan güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, bayilik verdiği Konya şubesinin açılışında protesto edildi. Ciğerci’nin olduğu merkezin önüne gelen kalabalık bir grup, “Konya’dan defol” “Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber” diyerek bağırdı. Grup, olay yerine gelen polisler tarafından dağıtıldı.

“HEPİMİZİN SINAVLARI OLUYOR”

“Memleketim” dediği Konya’da uğradığı sözlü saldırı sonrası Instagram hesabından bir video yayınlayan Ciğerci, son durumu hakkında bilgi verdi. Yeni açılacak İzmir şubesi hakkında bilgi verdiği bir videonun devamında Konya’da yaşanan olaylara değinen Ciğerci, “Çok mutluyum, benden ne beklediğinizi biliyorum. Daha güçlüyüm ve dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda. Hepimizin bazı sınavları oluyor. Geliyor, geçiyor. Dünden itibaren gözlerim biraz şiş. Yeri geldiğinde onunla alakalı konuşacağım hiç merak etmeyin. Benim tek derdim istihdam sağlamak” ifadelerini kullandı.

“VAHİM OLAYDAN SONRA EVE DÖNDÜĞÜMDE AİLEM PERİŞAN HALDEYDİ”

Videonun ardından bir de yazılı açıklama yapan Selin Ciğerci, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: “Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. O anlardan aklımda kalan tek şey yanımdakileri koruyabilmek için çırpındığım. Teşekkürü borç bildiğim Konya Emniyet Müdürlüğünün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum. İkisi de ‘gel bizimle yaşa biz seni her şeyden koruruz’ diye yalvarıyorlardı. Annemin baygınlık geçirip babamı şeker komasına girmekten son anda kurtarılması da cabası.”

“AĞLAMAKTAN KONUŞAMIYORUM”

Duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum ve olayları anlatmaya çalışırken ağlamaktan konuşamıyorum hala. Olay anından beri beni arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana yalnız olmadığımı hatırlatan, sayısız aileye istihdam sağlamaktan başka amacım olmadığımı görüp yanımda duran, destek olan herkesten Allah bin kere razı olsun. İnanıyorum ki sevgi ve hoşgörü dünyayı güzelleştirecek.”Ciğerci’nin paylaşımına Bartu Küçükçağlayan, Melek Mosso, Sinan Akçıl, Berfu Yenenler, Yasemin şefkatli ve Almeda Abazi’den destek yorumları yağdı.

ESKİ EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Selin Ciğerci’nin yaşadığı olay sonrası eski eşi Gökhan Çıra’dan da destek gecikmedi. Instagram hesabından eski eşine destek veren Çıra, “Böyle bir şeyi hiç kimsenin, hiçbir şehrin ne bu sözleri söylemeye hakkı nede de bu denli hareketler yapmaya hakkı vardır. Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu savunan da benim gözde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek bunu düşünmeden gerçi düşünmeye akılları olsa böyle bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun” dedi.

About Post Author

Continue Reading

Magazin

Müge Anlı’nın canlı yayınında korkutan anlar! Kayıp olayında baş şüpheli gösterilen adam, kanala bıçakla geldi

Dişlerini ve altınlarını evde bırakarak kayıplara karışan Döndü Boztepe’yi arayan Müge Anlı, baş şüpheli olarak yayına çıkan Mehmet Bey’in kanala bıçakla girmeye çalıştığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bıçağı eline alarak yaşlı adama hesap soran Anlı, “Nereden buldun bu bıçağı, sana bunu kim sattı?” dedi.

Published

on

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Uğur Boztepe, altınlarını ve dişlerini evde bırakıp kayıplara karışan annesi Döndü Boztepe’yi bulmak için yardım istedi. Olayda baş şüpheli olarak görülen Mehmet Bey ise canlı yayına çıktı.

“ANNEM, MEHMET BEY’DEN KORKUYORDU”

Uğur Boztepe’nin başvurusu üzerine Döndü Boztepe’nin yaşadığı köyde 2 kadavra arama köpeği ile çalışmalara başlandı. Döndü Hanım’ın evde dişlerini ve parasını bırakıp kayıplara karıştığını söyleyen Anlı, “78 yaşında bir kadın niye kaçsın? Üç tane oğlu İzmir’de yaşıyor. Onlar da tek bir kişiden şüphelendiklerini söylüyor. Annelerinin Mehmet Bey’den korktuğunu söylüyor” dedi. İddiaların odağında olan Mehmet Bey ise canlı yayına çıktı.

ÖNCE 2 KADIN GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ, SONRA ERKEKTEN BAHSETTİ

Kayıp olayıyla ilgili Mehmet Bey’in verdiği röportajı hatırlatan Anlı, “Mehmet Bey bize verdiği ilk röportajda Döndü Hanım’ın kaybolduğu sabah koşan 2 kadın gördüğünü söyledi. İkinci röportajında ise Döndü Boztepe’nin kaybolduğu 6 Şubat gecesi 23.30’da bir erkeğin kolunda gördüğünü belirtti. Mehmet Bey, yaşlı kadının fark edilmemek için başını uzun boylu erkeğin omzuna dayadığını da anlattı” ifadelerini kullandı.

“DÖNDÜ’NÜN MEVLÜT’LE İLİŞKİSİ VAR, MARKETTE GİZLİCE BULUŞUYORLAR”

Mehmet Bey’in röportajını anlatmaya devam eden Müge Anlı, “Mehmet Bey, Döndü Boztepe’nin Mevlüt Eryılmaz isminde bir sevgilisi olduğunu, bu kişiyle bir zincir markette gizlice buluştuğunu söyledi” şeklinde konuştu. Eryılmaz’ın köyde emekli bir astsubay olduğu öğrenilirken Mehmet Bey’in birbirini tutmayan açıklamaları dikkat çekti. Annesi hakkındaki iddialarla ilgili konuşan Uğur Bey ise Mevlüt Eryılmaz annemi gençliğinde istemiş. Uygun görmeyince vermemişler. Ondan sebep böyle bir dedikodu çıktı” dedi.

KANALA BIÇAKLA GELDİ

Uğur Bey aynı zamanda Mehmet Bey’in olay akşamı annesini bıçakla korkuttuğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “O akşam yoğun bir kar yağışı olmuştu. Annem yine korkmuş. Anneme bıçak çekmiş bu.” Bugün yayınlanan bölümde ilginç bir olay daha yaşandı. Anlı, Mehmet Bey’in kanala bıçakla girmeye çalıştığını ancak görevliler tarafından el konulduğunu söyledi. Canlı yayında bıçağı çıkartarak Mehmet Bey’den hesap soran Anlı, “Senin de üzerinde bıçak çıkmış. Bu sabah da kanala bıçakla gelmişsin. Nereden buldun bu bıçağı, kimden aldın” dedi.

BIÇAK GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TESLİM EDİLDİ

Mehmet Bey ise bıçağı kaldıkları otelin önüne gelen motosikletli bir satıcıdan aldığını söyledi. Anlı, yayında bıçağı inceledikten sonra suç niteliği taşıdığı için güvenlik görevlilerine teslim edilmesini istedi.

About Post Author

Continue Reading

Kaçırmayın

Gündem10 ay ago

Altında 900 liralık deprem: Büyük felaket geliyor

Gram altında anormal yükseliş durdurulamıyor. Hükümetin faiz kararlarının da pek etkisinin olmadığı altın piyasasının geleceğini Necmettin Batırel yorumladı. Son dönemde...

Gündem10 ay ago

Renault çıldırdı! 310 bin liraya Clio satıyorlar: Hemde Türkiye’de

Son dönemde Türkiye’de otomobil fiyatlarının normalin üzerinde seyrettiği inkar edilemez bir gerçek. Bu durumu normale çevirmek için hükümet tarafından bazı...

Gündem10 ay ago

Yaz aylarının kabusuna doğal çözüm! Sivrisineklere veda edin…

Birçok insan, sivrisinekleri uzak tutmak için çeşitli yöntemler denemiştir. Sinek kovucu spreyler, elektrikli sinek öldürücüler veya sineklikler gibi çözümler etkili...

Gündem10 ay ago

‘Tek eşli erkek kendini kontrol ettirsin’ Müslüman Alimler Birliği üyesinden şok sözler

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi ve Türkiye temsilcisi Abdullah Yolcu, sosyal medyada tepki toplayan sözleriyle gündeme geldi.

Gündem10 ay ago

Tarikat kursunda ahırda kendini asmıştı! O Fahri imam serbest kaldı

Şanlıurfa'da yaşanan olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonucunda gözaltına alınan 'fahri imam', ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şanlıurfa'da yaşayan 12 yaşındaki...

Gündem1 yıl ago

270 Bin liraya sıfır otomobil! Yanlış okumadınız: İkinci el fiyatından bile ucuz

Türkiye’de ikinci el otomobil fiyatları bile milyon rakamları görmüşken, Çinli dev giriş seviyesindeki otomobiller ile Türkiye'ye giriyor.

Gündem1 yıl ago

Hemen banka hesabınızı kontrol edin! Bakanlık açıkladı:2.7 milyar lira hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu....

Gündem1 yıl ago

“Petrolde ciddi sıkıntılar yaşanabilir” Dünya piyasalarını tedirgin eden açıklama: Benzin ve Motorine yeni zamlar mı geliyor?

Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanı, bazı ülkelerin üretim ve yatırımla mücadele etmesi nedeniyle 2024'te küresel piyasalar için petrol arzının talepten...

Gündem1 yıl ago

Selçuk Geçer: Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın

Daha çok dolar hakkında yaptığı tahminlerle gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü...

Trending