Connect with us

Dünya

Dünya Şampiyonu Bisikletçi Yarışta Kontrolünü Kaybedip Uçurumdan Düştü!

Imola’da düzenlenen Dünya Yol Şampiyonası’nın ilk gününde Amerikalı dünya şampiyonu Chole Dygert, korkunç bir kaza geçirdi. Dizinde yırtık oluşan 23 yaşındaki sporcu, dizini görene kadar yarışma dönmeyi düşündüğünü belirtti.

Published

on

Amerikalı bisikletçi Chloe Dygert, Imola’da gerçekleşen 2020 Dünya Yol Şampiyonası’nda hiçbir sporcunun yaşamak istemeyeceği bir kaza geçirdi.

Geçen yılın şampiyonu Dygert, lider olarak götürdüğü yarışta hızlı bir inişten sonra virajı dönmek isterken kontrolünü kaybetti ve bariyerlerden aşağıya düştü. Tepeden aşağıya kötü bir şekilde düşen Amerikalı bisikletçinin dizinde açık oluştu.

Sağlık görevlilerinin hemen müdahale ettiği 23 yaşındaki başarılı sporcunun bilincinin açık olduğu belirtilirken, fotoğraflarda diz kapağının kanlarla kaplandığı görüldü.

Chloe Dygert, kazanın ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Kazadan fotoğraf paylaşan Dygert, “Bisikletimi alabilirsem hala kazanabilir miyim diye düşündüğümü hatırlıyorum. Sonra aşağıya baktım ve bacağımı gördüm. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Geri döneceğim” dedi.

KİŞİSEL KOÇU GÜVENİYOR AMA TOKYO OLİMPİYATLARI…

Bologna şehrindeki bir hastanede ameliyat olan Chloe Dygert’in 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları’na katılıp katılamayacağı geçireceği tedavi sürecinden sonra belli olacak.

10 kez Dünya şampiyonu olan ve 2016 Rio Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan başarılı sporcunun kişisel koçu Kristin Armstrong, yaptığı açıklamada umut dolu konuştu.

Armstrong, Dygert’in kazadan iyi bir şekilde döneceğini belirterek, “O yetenekli bir sporcu. Geçmişte de kazalar geçirdi ve her defasından daha güçlü döndü. Bunu tekrardan başaracağından şüphem yok” dedi.

31.7 kilometrelik parkurda zafer Hollandalı Anna Van der Breggen’in olurken; ikinci sırada İsviçreli Marlen Reusser, üçüncü sırada ise Hollandalı Ellen van Dijk yer aldı.

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Dünya

İki kadın plajda güreşe tutuştu! Çevredekiler müdahale etmeseydi çok fena şeyler olacaktı

Amerika Oklahoma’da geçen hafta sonu bazı vatandaşlar plajda baharın gelişini kutladı. Kutlamalar kapsamında iki kadın herkesin gözü önünde güreş yaptı. Kadınlardan bir tanesinin göğsü açılınca duruma çevredekiler müdahale etti.

Published

on

Kendilerini güreşe kaptıran kadınlar, etraftaki insanlara aldırış etmeden güreş yapmaya devam etti. Kendinden geçen kadınlardan bir tanesi frikik verdi.

ARAYA GİRİP AYIRDILAR

Bir genç kız kadınlara “Göğüsleriniz dışarı çıktı” diye bağırdı fakat iki kadın pek umursamayınca çevredekiler, araya girip kadınları ayırdı. Başka bir kişi de o anları kayda alıp TikTok hesabından paylaştı.

HER SENE KUTLUYOR

Her sene Mart ayının ikinci pazar gününde Oklahoma eyaletinde yaşayan insanlar, baharın gelişini kutlamak için plajlara akın edip farklı aktivitelerde bulunuyorlar.

Continue Reading

Dünya

Ünlü rapci bir anda sahnede yığıldı! tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Dünyaca tanınan Güney Afrikalı ünlü rapçi Costa Titch, Johannesburg’da düzenlenen bir müzik festivalinde, konser sırasında sahneye yığılarak yaşamını yitirdi. 28 yaşındaki rapçinin kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Published

on

Johannesburg Fuar Merkezi’nde (NASREC) düzenlenen Ultra Müzik Festivali’nde sahne alan Costa Titch, konser sırasında iki kere baygınlık geçirdikten sonra fenalaştı. Titch, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPILIYOR

Costa Titch’in ailesinden yapılan açıklamada, “Onun vefatını kabul etmek zorunda olduğumuzu derin bir acıyla öğrenmiş bulunuyoruz. Acil müdahale ekiplerine ve son saatlerinde orada bulunan herkese minnettarız” denildi. 28 yaşındaki sanatçının ölüm nedenine ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. Costa Titch’in sahne aldığı festival ‘Ultra South Africa’ da genç rapçi için “Heyecan verici bir ses, yetenekli bir rapçi, dansçı, şarkıcı ve söz yazarıydı” açıklamasını yaptı.Gerçek ismi Constantinos Tsobanoglou olan genç sanatçı, başta Güney Afrika olmak üzere kıta çapında ünlü bir müzisyendi.

Continue Reading

Dünya

Küresel ekonomik kriz büyüyor! “İflaslar artarak devam edecek”

ABD’de 3 bin bankanın iflasına yol açan 1980’lerdeki bankacılık krizinde Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun eski başkanı olan William Isaac, Silicon Valley Bank’ın çöküşünün daha çok bankanın batmasına neden olacağını ileri sürdü.

Published

on

Silicon Valley Bank’ın batışıyla ilgili konuşan ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC) eski başkanı William Isaac, Politico’ya verdiği demeçte, “Hiç şüphem yok ki (bu iflaslar) devam edecek. Daha ne kadar olacak? Bilmiyorum” dedi.

1981’den 1985’e kadar FDIC başkanı olarak görev yapan Isaac, görev süresi boyunca bankacılık krizi nedeniyle ortaya çıkan durumu yönetmek zorunda kalmıştı. Üst düzey eski yönetici, şu anki “krizin” 1980’lerdekine çok benzediğini söyledi.

FDIC tarafından sigortalanan bin 600’den fazla banka 1980 ile 1994 yılları arasında iflas etmiş veya destek verilerek kurtarılmak zorunda kalmıştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’na göre, 1980’lerdeki bankacılık krizi sırasında yaklaşık 3 bin banka ve tasarruf şirketi iflas etmişti.

ABD HAZİNE BAKANI: 2008 KRİZİNDE ALINAN ÖNLEMLER İŞE YARIYOR

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen CBS’nin “Face the Nation” programında, “Amerikan bankacılık sistemi gerçekten güvenli ve dirençli” dedi. Yellen, “2008 mali krizinin ardından, yeni kontroller uygulamaya kondu, daha iyi sermaye ve likidite denetimi yapıldı ve bunlar salgının ilk günlerinde test edildi” dedi.

ESKİ HAZİNE BAKANI: GENİŞ ÇAPTA SİSTEMSEL BİR SORUNA YOL AÇABİLİR

Business Insider’da yer alan habere göre, diğer bankacılık sektörü gözlemcileri, William Isaac’in aksine, Silicon Valley Bank’ın (SVB) iflasının diğer bankaların da risk altında olduğu anlamına gelmediğini söylüyor.

ABD’nin eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, SVB’nin çöküşünün “geniş çapta sistemsel bir soruna” yol açacağından şüphe duyduğunu söyledi. Bloomberg’e konuşan eski Bakan, “Eğer bu (kriz) makul bir şekilde ele alınırsa, bunun sistemsel bir risk kaynağı olacağını düşünmüyorum” dedi.

GOLDMAN SACHS: SVB’NİN İFLASI BÜYÜK BANKALARA ZARAR VERMEZ

Goldman Sachs analistleri, Silicon Valley Bank’ın iflasının daha büyük bankalara sıçrama riskinin “uzak” olduğunu söyleyerek, yatırımcılara Silicon Valley Bank’ın çöküşü sırasında düşen bankacılık hisselerini satın almalarını tavsiye etti.

Continue Reading

Kaçırmayın

Gündem9 ay ago

Altında 900 liralık deprem: Büyük felaket geliyor

Gram altında anormal yükseliş durdurulamıyor. Hükümetin faiz kararlarının da pek etkisinin olmadığı altın piyasasının geleceğini Necmettin Batırel yorumladı. Son dönemde...

Gündem9 ay ago

Renault çıldırdı! 310 bin liraya Clio satıyorlar: Hemde Türkiye’de

Son dönemde Türkiye’de otomobil fiyatlarının normalin üzerinde seyrettiği inkar edilemez bir gerçek. Bu durumu normale çevirmek için hükümet tarafından bazı...

Gündem9 ay ago

Yaz aylarının kabusuna doğal çözüm! Sivrisineklere veda edin…

Birçok insan, sivrisinekleri uzak tutmak için çeşitli yöntemler denemiştir. Sinek kovucu spreyler, elektrikli sinek öldürücüler veya sineklikler gibi çözümler etkili...

Gündem10 ay ago

‘Tek eşli erkek kendini kontrol ettirsin’ Müslüman Alimler Birliği üyesinden şok sözler

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi ve Türkiye temsilcisi Abdullah Yolcu, sosyal medyada tepki toplayan sözleriyle gündeme geldi.

Gündem10 ay ago

Tarikat kursunda ahırda kendini asmıştı! O Fahri imam serbest kaldı

Şanlıurfa'da yaşanan olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonucunda gözaltına alınan 'fahri imam', ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şanlıurfa'da yaşayan 12 yaşındaki...

Gündem12 ay ago

270 Bin liraya sıfır otomobil! Yanlış okumadınız: İkinci el fiyatından bile ucuz

Türkiye’de ikinci el otomobil fiyatları bile milyon rakamları görmüşken, Çinli dev giriş seviyesindeki otomobiller ile Türkiye'ye giriyor.

Gündem12 ay ago

Hemen banka hesabınızı kontrol edin! Bakanlık açıkladı:2.7 milyar lira hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu....

Gündem12 ay ago

“Petrolde ciddi sıkıntılar yaşanabilir” Dünya piyasalarını tedirgin eden açıklama: Benzin ve Motorine yeni zamlar mı geliyor?

Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanı, bazı ülkelerin üretim ve yatırımla mücadele etmesi nedeniyle 2024'te küresel piyasalar için petrol arzının talepten...

Gündem12 ay ago

Selçuk Geçer: Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın

Daha çok dolar hakkında yaptığı tahminlerle gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü...

Trending