Connect with us

Spor

Emre Belözoğlu takımda 3 değişiklik yaptı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, geçtiğimiz hafta deplasmanda berabere kaldıkları Beşiktaş maçının 11’inden 3 değişiklik yaparak Antalyaspor karşısına çıktı.

Published

on

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Başakşehir, Antalyaspor’u ağırlıyor. Bu mücadelede turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, geçen hafta Beşiktaş karşılaşmasının 11’ine göre 3 değişiklik yaptı. Trezeguet sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, ligde 10 golü bulunan Okaka yedekler arasında maça başladı.
Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Antalyaspor müsabakasına şu 11 ile çıktı:
“Volkan Babacan, Junior Caicara, Ravil Tagir, Leonardo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Serdar Gürler, Danijel Aleksic, Pizzi, Ömer Ali Şahiner, Nacer Chadli.”

About Post Author

Spor

Galatasaray’ın yıldızı Torreira’nın, Devrim Özkan’a aşkını ilan ettiği paylaşım olay oldu

Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın adı aşk iddialarına karışmıştı. Sık sık birlikte partilerde ve kutlamalarda görüntülenen ikilinin arka arkaya yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Özellikle Torreira’nın, “Devrim Özkan’ı seviyorum” ifadelerini kullandığı paylaşımını daha sonra silmesi çok konuşuldu. Uruguaylı yıldız yaşananlardan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hesabının çalındığını ve paylaşımları kendisinin yapmadığını açıkladı.

Published

on

Sezon başında Galatasaray’ın Arsenal’den kadrosuna kattığı Lucas Torreira’nın ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı öne sürülüyordu. Partilerde sürekli yan yana fotoğraf veren ikilinin, yaptıkları son paylaşımlar olay oldu.

“HAYATIMDAKİ TEK ŞEY İŞİMDİR”

Devrim Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum. Başka da bir açıklamam yok. Teşekkürler.” ifadelerini kullandı ve Torreira’yı takipten çıktı.

TORREIRA AŞKINI İLAN ETTİ

Galatasaray’ın yıldızı Torreira ise ilk önce, kırık kalp ve ağlayan surat emojilerinin olduğu bir paylaşım yaptı. Uruguaylı futbolcu ardından “Devrim Özkan’ı seviyorum” ifadelerini kullandığı bir paylaşım daha yaptı. Torreira, 2 gönderiyi de kısa süre içerisinde sildi.

“HESABIM HACKLENDİ”

Lucas Torreira daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üzgünüm, hesabım hacklendi. Şimdi her şey yolunda. Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

About Post Author

Continue Reading

Spor

Gradel kızardı, İstanbulspor rahat kazandı! Haftanın kapanış maçında İstanbulspor Sivasspor’u 3-0 yendi

Süper Lig’in 25. hafta kapanış mücadelesinde İstanbulspor, Sivasspor’la kozlarını paylaştı. Saat 20.00’de başlayan karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetti. Seyir zevki yüksek olan maçı ev sahibi ekip 3-0’lık net bir skorla kazandı.

Published

on

Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Sivasspor bu mücadeleden de mağlup ayrılarak kötü gidişatını devam ettirdi.

PERDEYİ ETHEMİ AÇTI

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 7. dakikada penaltıdan Ethemi, 59. dakikada Duhaney ve 88. dakikada Lokilo kaydetti.

GRADEL YİNE KIZARDI

Sivasspor’da Max Gradel 80. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gradel, UEFA Konferans Ligi’ndeki Fiorentina maçında da kırmızı kart görmüştü.

İSTANBULSPOR SERİ YAKALADI

Geçen hafta da Fatih Karagümrük’e 4-3 mağlup olan Sivasspor’un galibiyet hasreti 2 maça çıkarken ligde çıktığı son 3 maçı kazanan İstanbulspor ise 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

PUAN DURUMLARI

Bu sonucun ardından ligin son sırasında yer alan İstanbulspor puanını 24’e yükselterek 16. sıraya yükseldi. 24 puanda kalan Sivasspor ise 15. sırada kaldı. Gelecek hafta İstanbulspor deplasmanda Beşiktaş’la karşılaşacak. Sivasspor da sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek.

About Post Author

Continue Reading

Spor

Emre Belözoğlu kıyameti kopardı: Benim tertemiz bir eşim, tertemiz bir annem var

Published

on

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, Başakşehir’i deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etti. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ailesine yönelik yapılan hakaretlerle ilgili sert ifadeler kullandı.

İşte Belözoğlu’nun açıklamaları::

“BU YAKIŞMADI”

“Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş’a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı.”

“BÖYLE TARAFTARLIK OLMAZ”

“35 dakika Emre Belözoğlu’nun annesine küfretmek… Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Bu tavırla bu iş olmaz. Böyle taraftarlık da olmaz!”

“KENDİLERİNE YAKIŞTIRIYORLAR”

“Bizim de bir annemiz var, eşimiz var, buraya kadar geldiler. Bence kendilerine yakıştırıyorlar! Benim tertemiz bir annem var, babamdan başka kimseyle tanışmamış. Tertemiz bir eşim var. 35 dakika anneme küfür edildi, İlk kez Beşiktaş’a kaybettik. Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun… Böyle taraftarlık olmaz! Beşiktaş’ı ve Şenol Güneş’i tebrik ederim.”

About Post Author

Continue Reading

Kaçırmayın

Gündem9 ay ago

Altında 900 liralık deprem: Büyük felaket geliyor

Gram altında anormal yükseliş durdurulamıyor. Hükümetin faiz kararlarının da pek etkisinin olmadığı altın piyasasının geleceğini Necmettin Batırel yorumladı. Son dönemde...

Gündem10 ay ago

Renault çıldırdı! 310 bin liraya Clio satıyorlar: Hemde Türkiye’de

Son dönemde Türkiye’de otomobil fiyatlarının normalin üzerinde seyrettiği inkar edilemez bir gerçek. Bu durumu normale çevirmek için hükümet tarafından bazı...

Gündem10 ay ago

Yaz aylarının kabusuna doğal çözüm! Sivrisineklere veda edin…

Birçok insan, sivrisinekleri uzak tutmak için çeşitli yöntemler denemiştir. Sinek kovucu spreyler, elektrikli sinek öldürücüler veya sineklikler gibi çözümler etkili...

Gündem10 ay ago

‘Tek eşli erkek kendini kontrol ettirsin’ Müslüman Alimler Birliği üyesinden şok sözler

Müslüman Alimler Birliği Yüksek Konsey Üyesi ve Türkiye temsilcisi Abdullah Yolcu, sosyal medyada tepki toplayan sözleriyle gündeme geldi.

Gündem10 ay ago

Tarikat kursunda ahırda kendini asmıştı! O Fahri imam serbest kaldı

Şanlıurfa'da yaşanan olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma sonucunda gözaltına alınan 'fahri imam', ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şanlıurfa'da yaşayan 12 yaşındaki...

Gündem1 yıl ago

270 Bin liraya sıfır otomobil! Yanlış okumadınız: İkinci el fiyatından bile ucuz

Türkiye’de ikinci el otomobil fiyatları bile milyon rakamları görmüşken, Çinli dev giriş seviyesindeki otomobiller ile Türkiye'ye giriyor.

Gündem1 yıl ago

Hemen banka hesabınızı kontrol edin! Bakanlık açıkladı:2.7 milyar lira hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu....

Gündem1 yıl ago

“Petrolde ciddi sıkıntılar yaşanabilir” Dünya piyasalarını tedirgin eden açıklama: Benzin ve Motorine yeni zamlar mı geliyor?

Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanı, bazı ülkelerin üretim ve yatırımla mücadele etmesi nedeniyle 2024'te küresel piyasalar için petrol arzının talepten...

Gündem1 yıl ago

Selçuk Geçer: Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın

Daha çok dolar hakkında yaptığı tahminlerle gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü...

Trending